Temelj svakog uspješnog kluba je njegov podmladak i upravo je taj segment jedan od najvažnijih zadataka koji je ispred sebe stavila uprava kluba. U sjeni velikog slavlja seniorske ekipe protiv Novog Vremena, svoje nastupe u županijskim ligama, nakon dugih priprema i mukotrpnih treninga, započeli su kadeti i juniori Dinama.

Prvi su na teren u subotu izašli kadeti Dinama u I. kolu županijske lige. Protivnik je bila vrlo dobra ekipa Rugvice koja je pružila i više nego dobar otpor, ali su naši mladići ubilježili prva tri boda. Dinamo je u vodstvo doveo Patrik Jerbić, ali je ta prednost bila kratkog vijeka tako da se na predah otišlo rezultatom 1-1. Dobra igra naših kadeta nagrađena je u nastavku. U 27. minuti Mateo Čekol pogađa za 2-1, a točku na i stavlja Leo Ljubaj u posljednjoj minuti susreta.

Nakon kadeta na parket Sutinskih vrela izašli su i naši juniori (mlađi), također u I. kolu, ali juniorske županijske lige. Prisustvovali smo jednoj kvalitetnoj i krajnje neizvjesnoj utakmici u kojoj su naši momci pokazali karakter koji i priliči Dinamu, te velikim preokretom stigli do prva tri boda. Na poluvrijeme se otišlo vodstvom MNK Kozakiv 2-0, ali je zato u nastavku uslijedio pravi uragan plave momčadi. Mislav Krišto u prvoj je minuti nastavka smanjio na 1-2, ali je odgovor Kozakiva stigao vrlo brzo tako da se u zadnjih deset minuta ušlo s minusom od dva gola. U posljednjih osam minuta gledali smo rapsodiju u plavom. Naši su dečki napravili pravi preokret i preoteli tri važna boda domaćem Kozakivu. Vito Gagulić smanjio je na 2-3 u 32. minuti, a isti je igrač četiri minute kasnije vratio utakmicu u rezultatski egal. U 37. minuti Dinamo stiže do pobjedničkog pogotka i to preko Danijela Dekanića, modre desetke. Priču za prva tri boda i konačnih 3-5 zaključio je Niko Požega u posljednjim trenucima susreta.

I druga selekcija naših juniora (stariji), koja također nastupa u juniorskoj županijskoj ligi, ubilježila je svoj premijerni nastup. Njihov protivnik bio je, kao i kadetima, MNK Rugvica. Susret je završio rezultatom 0-0, a susret su obilježili vratari koji su naprosto briljirali. Treba pohvaliti našeg kapetana i vratara Karla Maloševaca koji će ukoliko nastavi s radom i ovakvim nastupima sigurno vrlo brzo ubilježiti i nastup za seniorsku ekipu.