Futsal Dinamo sezonu je otvorio porazom kod aktualnog prvaka Novog Vremena Apfel, a svoj dojam utakmice iznio nam je Mihovil Prgomet.

„Jučerašnja utakmica bila je pravi ispit za nas i možda i najteža utakmica za start u novu sezonu. No, Makarani su istovremeno bili i idealan protivnik, da pokažemo što ova ekipa sve može. Koliko god da smo neke stvari napravili dobro, ipak si trebamo sami pogledati u oči i priznati da možemo i moramo bolje. Utakmica se lomila u dva navrata i u tim segmentima ipak nismo bili dovoljno koncentrirani da je prelomimo u našu korist“, rekao je naš pivot i okrenuo se pozitivnim stvarima u našoj igri…

„Naravno, bilo je dobrih i jako kvalitetnih minuta. Kada na takvom, najtežem gostovanju u pojedinim trenucima odigramo na visokoj razini, onda jednostavno dokazujemo da ova ekipa vrijedi puno više. Poruku smo izvukli, sada trebamo nastaviti raditi i prije svega početi vjerovati još više u sebe i svoje mogućnosti“.

Plavi s nestrpljenjem očekuju prvu domaću utakmicu, koju igramo 4. listopada protiv Squarea u Dvojci Doma sportova.

„Jedva čekamo tu utakmicu. Ovim putem pozivam sve naše navijače da dođu u Dvojku u što većem broju i da uz vašu pomoć stignemo do prve ovosezonske pobjede“.

Svoj debi u službenoj utakmici u svetom dresu imao je Josip Grubeša koji se također u pozitivnom smjeru gleda na utakmicu protiv Squarea.

“Nismo dobro krenuli u tekmu i prva dva gola primili smo iz naših grešaka. No, u drugom dijelu izgledali smo puno bolje, mogli smo prelomiti tekmu u našu korist, ali, nažalost, nismo iskoristili priliku. Okrećemo se petku i utakmici protiv Squarea na domaćem terenu. Nadam se odličnoj atmosferi, punim tribinama i naravno pobjedi”.

U petak – svi u Dvojku!