Futsal Dinamo jučer je doživio jedan od najtežih poraza u povijesti te je druga utakmica polufinala biti ili ne biti. Pobjedom ćemo izboriti majstoricu, porazom završavamo natjecateljsku sezonu.

“Dobili smo dobru šamarčinu. Nismo očekivali ovakav rezultat, ali možda je i bolje da smo izgubili s ovakvom razlikom nego da je bilo 1:2 ili 2:3 pa da se zavaravamo. Nismo bili ni blizu pobjedi, na početku je utakmica bila egal, ali nakon što su se opustili, nakon što im se otvorilo, a i nakon što smo mi ostali bez energije, sve je na kraju jako ružno završilo”, rekao nam je kapetan Matija Đulvat.

Uzvrat se igra idući petak u 20 sati u Zagrebu (ubrzo objavljujemo dvoranu):

“Moramo reagirati. Šutjeti, raditi i pripremati se za uzvrat. Možemo li osvojiti naslov? Jesmo li precijenili svoje mogućnosti, postavili nerealne ciljeve? To će se sve pokazati na idućoj tekmi. Ja i dalje vjerujem da možemo, da ćemo dobro reagirati, da ćemo pobijediti i vratiti seriju u Makarsku!”, rekao nam je za kraj Đulvat.

Ovim putem pozivamo sve naše navijače da u što većem broju dođu na uzvratnu utakmicu, vjerujemo kako ćemo na krilima fantastične forme našeg šestog igrača uspjeti pobijediti Makarane i izboriti novu majstoricu!