Ovih dana prostor ćemo posvetiti i našim sponzorima, podsjetiti se na razloge podrške članskom klubu te što im znači suradnja s Futsal Dinamom. Popis ponosnih sponzora Futsal Dinama možete pronaći OVDJE, a tekstove u kojima ih predstavljamo kroz zanimljive priče, OVDJE.

Priča o svakom sponzoru je posebna, a priča o suradnji s tvrtkom Kapetanović sistemi, jednog od naših najnovijih sponzora, je definitivno jedna od takvih.  Postoje više od 25 godina i bave se prodajom i integracijom TV opreme i komunikacijske tehnologije i drugih produkcijskih rješenja za medijske kuće, TV studije i slično.

Primili smo mail od Futsal Dinama s prezentacijom i pozivom na sponzorstvo. Prezentacija je napravljena tako da jednostavno poželiš biti dio te priče, pozitivne, pune entuzijazma i ljubavi prema sportu, nogometu, navijačima… A prvenstveno i zbog jedne otvorenog i transparentnog pristupa“ kratko nam je odmah na prvom sastanku rekao direktor Darko Kapetanović.

Sport na mlade ostavlja pozitivan trag u budućnosti

Iako  biznis većinom počiva na suradnji s velikim produkcijskim tvrtkama, TV kućama i studijima opet se postavlja pitanje. Dobro, pa koliko je to isplativo ulaganje?

U odluci da postanemo sponzor nismo razmišljali o isplativosti konkretno za našu tvrtku. To vidimo kao ulaganje u djecu i mlade koje sport formira u smjeru  boljih i kvalitetnijih ljudi, uči ih timskom radu, prepoznavanju različitosti i  poštovanju prema svim članovima ekipe (danas sportske, sutra radne, obiteljske…) Jako malo mladih će završiti u profesionalnom sportu, ali sport u djetinjstvu i mladosti ostavit će trajno pozitivan trag u njima“ kaže direktor koji i sam ima djecu, te iskustvo i kao sportaš i kao roditelj mladog sportaša.

Futsal Dinamo je pozitivna priča koja će trajati

Nismo mogli, a da se ne dotaknemo i trenutne situacije s pogledom na budućnost.

Trenutno je situacija izuzetno teška za gotovo sve poduzetnike. Planiramo, zbrajamo, oduzimamo, kalkuliramo svaki dan…, a opet previše je i nepoznanica za optimizam. No nadamo se i vjerujemo da će sve jednom opet krenuti. Još više vjerujemo da će dobar i transparentan projekt kao Futsal Dinamo uvijek naći put do poduzetnika koji će to prepoznati i pomoći da projekt i dalje uspješno živi. Nogomet je ipak najvažnija sporedna stvar na svijetu“ pun optimizma poručuje Darko Kapetanović.

Pogledajte reference Kapetanović sistema OVDJE