Mićo Martić i svi Dinamovi kibici mogu odahnuti. Stanje s ozljedama Antonia Franje i Nikole Perkovića bolje je od očekivanog te vrlo brzo možemo očekivati njihov povratak u puni pogon.

Nikola Perković, jedina žrtva kišnog spektakla na Šalati, prošao je puno bolje nego se to u prvi mah činilo. Iako je pad izgledao prilično ružno i prve prognoze nisu bile najoptimističnije, pregledi su pokazali da je ozljeda lakše prirode te se povratak Perkovića u puni pogon očekuje kroz mjesec dana.

Situacija s Antoniom Franjom, modrom desetkom, također je bolja od očekivane. Franja je ozljedu zaradio u utakmici protiv Sportinga u finalu Minerva Cupa kada je nakon jednog duela ostao ležati s bolnom grimasom na licu. Kasnije se ispostavilo kako je kao i kod Nikole stradalo koljeno. Dodatne pretrage srećom su pokazale kako ništa nije „puknulo“ te se povratak najboljeg Dinamovog topnika iz prošle sezone također očekuje kroz mjesec dana.

Ovo su odlične vijesti za Dinamov stručni stožer koji će nadajmo se uskoro moći računati na kompletni igrački kadar koji je neophodan ako se želimo upustiti u borbu za sami vrh prvenstvene ljestvice.