Nedjeljnim turnirima u malom nogometu i FIFA-i, odigranima u SC Fairplayu, zaključili smo još jedan članski tjedan na kojem smo se tjedan dana družili sa svojim članovima, ljudima koji su glavni razlog zašto uopće i postojimo.

Rezime članskog tjedna krenut ćemo od – kraja.

Treći članski malonogometni turnir osvojila je ekipa Doktori(ce) za koju su igrale Petra Mandić, Melani Mihić, Ivan Penava, Marin Jelušić, Domagoj Purgar, Vedran Škorić, Nikola Milojević i „draftirani“ Hrvoje Penava, a u finalu su svladali ekipu Stenjevec, sastavljenu pretežito od juniora Futsal Dinama pojačanu s njihovom trenerom Alenom Jukićem.  Škorić i Milojević su tako stigli do svojeg drugog naslova na članskom turniru (prve godine osvojili su naslov s ekipom Uprava), a Doktori(ce) su također „privatizirale“ individualne nagrade. Najbolji golman turnira je Milojević, najbolji strijelac H. Penava, a najbolji igrač njegov mlađi brat I. Penava.

FOTOGALERIJIA Članski turnir

Broncu je osvojila ekipa Vice Karin na mikrofonu koja je, unatoč igranju bez svojeg duhovnog vođe, nakon boljeg raspucavanja penala bila bolja od ekipe 498 koja je ime dobila zbog broja kilometara koje su prevalili od Širokog Brijega do Zagreba, sve kako bi nastupili na članskom turniru. Ekipa koju vodi naš povjerenik Teo Topić dobila je nagradu za Fair-Play, odnosno rundu na idućoj domaćoj tekmi na koju dođu (s prevaljenih 498 kilometara).

FOTOGALERIJIA Članski turnir

Peta je završila ekipa Karlo Žunić, a šesta ekipa Blue Moon koju je vodio naš povjerenik Branimir Milanković.

Paralelno s turnirom u malom nogometu, u organizaciji sa Sanctom Domenicom održan je članski turnir u FIFA-20. Na kraju se prijavio neočekivano veliki broj igrača, njih 34 te smo morali skratiti vrijeme utakmice kako bi svi mogli doći na red.

Nakon višesatne borbe, slavlja, sreće i tuge, stigli smo do trokružnog finala u kojem je kao pobjednik izašao Tomislav Špiljar, bivši Dinamov kadet, a danas povjerenik Kluba. Drugo mjesto je osvojio perspektivni Tin Škrinjarić, a broncu senior Futsal Dinama, Tomislav Hercigonja. Špiljar je nakon osvojenog turnira odigrao revijalku protiv jednog od najboljih igrača Hrvatske u FIFA-i, našeg juniora Filipa Novaka, koji je zajedno sa Špiljarom osvojio srebro na malonogometnom turniru. Unatoč dominaciji Novaka, Špiljar je izvukao „nulu“ te je izgubio tek nakon raspucavanja penala čime je još jednom potvrdio da je zasluženo osvojio naslov u FIFA-i 20.

FOTOGALERIJIA Članski turnir

Od ostalih aktivnosti, dužni smo vam rezultate premijernog Futsal Dinamo Pub kviza koji se održao u četvrtak, također u prostorijama SC Fairplaya. Naslov je osvojila ekipa El Čhapo koja je osvojila šest bodova više od ekipe Hladno Vukovarsko. Treća je završila ekipa FD.

Osim natjecateljskih aktivnosti, u sklopu članskog tjedna još se održalo učlanjivanje u Klub, posjet Muzeju Grada Zagreba te Dani otvorenih vrata naše Škole futsala. Nažalost, centralni događaj tjedna, utakmica protiv Squarea, završila je porazom, no popravni ispit imamo već u subotu u Jelkovcu protiv Alumnusa.

Zahvaljujemo se svim članovima na sudjelovanju na Članskom tjednu koji polagano postaje tradicija, a mi se već sada veselimo idućoj godini i novim članskim aktivnostima!

Dinamo – to si ti!