Dinamova e-momčad, službeno oformljena na Članskom turniru u FIFA-i pretprošle nedjelje (12.10.), u subotu će imati svoj drugi službeni nastup! Filipu Novaku „Nolinhu“ i Andriji Vrcanu „Andrianu“  (našim „prvim imenima“ koji su prošle subote nastupili na stadionu Maksimir) na turniru u Garden Mallu, pridružit će se seniorski golman – Tomislav Hercigonja „El Chapo“ koji je na nedavno održanom članskom turniru osvojio brončanu medalju.

Postoji šansa da na turniru nastupi i Tomislav Šipljar, naš povjerenik i osvajač zlatne medalje na članskom turniru, no on još nije siguran hoće li moći nastupiti zbog poslovnih obaveza. A, sukladno našem motu, škola, faks i posao moraju biti prioritet igranju FIFA-e.

> Pokrenuta e-sport momčad Futsal Dinama

Doduše, niti jedan naš igrač još uvijek nije službeno „upao“ na turnir, jer prijave se otvaraju na licu mjesta u 10 sati, dok će sami turnir krenuti u 11 sati.

Tako da će dečki kao pravi profići, ali ne i kao pojedini Dinamovi navijači koji tradicionalno ulaze na tekmu sa zakašnjenjem, biti tamo na vrijeme te, vjerujemo, upasti na turnir i donijeti prvi „pokal“ eFutsal Dinamu.

Sve informacije oko e-momčadi kluba, kao i njihov nastup na turniru, moći ćete pratiti na Facebook i Instagram stranici e-sport momčadi.