Nakon bodovno ne baš najuspješnijeg Dinamovog vikenda na Trešnjevci, selimo na istok grada. Drugi put u povijesti Futsal Dinamo će svoju prvenstvenu utakmicu odigrati u SD Dubrava. Prvi put, 25. studenog 2015. u SD Dubrava zaigrali smo kao domaćini protiv Alumnusa, a ovaj put gostujemo u jednom od najdinamovskijih kvartova uopće.

Gradski derbi protiv Uspinjače Gimke igra se u subotu (27. studenog) s početkom u 19:30 u SD Dubrava.

Uspinjača Gimka je stari rival protiv kojeg smo u prvom dijelu sezone izvukli bod golom Luke Perića u posljednjim trenucima utakmice (5:5). Ovo će ujedno biti dvoboj posljednje plasirane i drugoplasirane momčadi prvenstva, no neka vas to posljednje mjesto Uspinjače Gimke ne zavara. Gimka je u drugom dijelu sezone svladala Vrgorac u Zagrebu sa 6:1 (što mi nismo), upisala je remije protiv Olmissuma (5:5), Crnice (2:2) i u posljednjem kolu na gostovanju kod Futsal Pule (5:5), a jedini poraz upisala je od Novog Vremena u Makarskoj sa 5:6.

Prema tome, u Dubravi nas očekuje jedna vrlo uzbudljiva utakmica i pravi gradski derbi, a poznato je kako u derbijima nema favorita…

Iako nismo domaćini, pozivamo sve naše navijače iz Dubrave i istoka grada (ali i ostatka Zagreba i okolice) da dođu na utakmicu u Dubravu, ispune dvoranu  i podrže našu momčad u lovu na što bolju poziciju u doigravanju.

Do kraja prvog dijela sezone ostalo je još 12 bodova, liga je vrlo izjednačena i svaka utakmica je iznimno bitna…

Više informacija o utakmici donosimo u narednim danima, a informacije o ulaznicama pronađite na kanalima našeg domaćina Uspinjače Gimke.

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!