Dojmove nakon vrlo važne pobjede s nam je podijelio kapetan Futsal Dinama, Matija Đulvat, koji je bio iznimno zadovoljan pobjedom i doprinosom koji su njegovi suigrači dali na ovom gostovanju.

– Važna pobjeda na putu za 1. ligu. Pokazali smo da možemo i da sve ovisi o nama, ali isto tako smo svjesni da su svi naši protivnici jako kvalitetni i da svako naše lošije izdanje mogu kazniti. Moramo zadržati ovaj nivo naših predstava i samopouzdanja, a s našim navijačima koji će nam na domaćem terenu dati dodatnu snagu, u stanju smo pobijediti svakog protivnika.

Posebno je istaknuo podršku s tribina koju je smatrao ključem pobjede.

– Podrška koju smo imali u Labinu bila je presudna za ova tri boda, jer kada je bilo teško i kada je protivnik opasno prijetio, huk s tribina nas je gurao i izvlačio iz nas dodatnu snagu.

Iako često ističe kolektiv kao najveću snagu ove momčadi, ovoga puta ipak je istaknuo nekoliko pojedinaca.

– Posebno želim istaknuti tri igrača čiji učinak možda i nije valoriziran na pravi način. Purgar igra svoju najzreliju sezonu u karijeri, Šokota koji stavlja momčad ispred sebe i ulazi u igru u trenucima kada ne igramo dobro, te svojom igrom diže cijelu momčad i spreman je „potući“ se s protivnikom koji tako gubi inicijativu. I na kraju Andrija Stipić, najmlađi među nama koji ulazi na teren u 35. minuti kada protivnik na terenu igra s igračem-vratarom i ponaša se kao da je u životu odigrao tisuću takvih napetih završnica, bez da je uopće odigrao i jednu minutu toga susreta. To je snaga ove momčadi, to je snaga ovog Dinama. 

Sljedeća utakmica na rasporedu je u nedjelju 31. svibnja u 19 sati, kada Dinamo u Domu sportova dočekuje Crnicu i eventualnom pobjedom može stići na samo korak do plasmana u 1. ligu.

Ulaznice se mogu kupiti od srijede 27.5.2015 u 12 sati po cijeni od 25 kuna (KND BBB, Ilica 37).