Prva momčad Futsal Dinama s pripremama za nastavak sezone (22. siječnja) počela je u ponedjeljak, a prvu pripremnu utakmicu odigrat će danas (9. siječnja). U sklopu zajedničkog treninga s MNK Bjelovarom, odigrat ćemo trening utakmicu protiv ambicioznog drugoligaša koji, kao i naš klub, funkcionira prema članskom modelu „jedan član, jedan glas“.

MNK Bjelovar osnovan je u studenom 2016. godine, a od sezone 2017./18. natječe se u „piramidi“ hrvatskog futsala. U debitantskoj sezoni završili su drugi u 2.HMNL Sjever, a isti rezultat ostvarili su i prošle sezone.

U aktualnoj sezoni Bjelovarci se nalaze na petom mjestu s osam bodova manje od vodeće Futsal Pule.

MNK Bjelovar je inače organizator Trofeja Dinamo Bjelovar koji se održao 2018. i 2019., a u napadu Bjelovara igra i drugi najbolji strijelac cijelog Trofeja Dinamo 2019, Ante Pavličević iz Domorada.

Futsal Dinamo je s Bjelovarom do sada odigrao jednu utakmicu. U prijateljskom dvoboju odigranom 14. listopada 2017. u Bjelovaru, Purgeri su svladali Bijelo-plave 3:0.

Trener Alen Jukić može računati na sve igrače, uključujući i oporavljenika Kristijana Grbešu, osim Marija Hercega koji se pripremama priključuje u ponedjeljak.

Drugu pripremnu utakmicu Plavi će odigrati idući vikend protiv Futsal Gorice, a prvenstvo se nastavlja 22. siječnja domaćom utakmicom protiv Novog Vremena u Domu sportova II.

> Futsal kalendar 2021

futsal kalednar(Foto: Zvono.eu)