Nakon što je prošao gotovo sve dvorane i dijelove grada Zagreba, Futsal Dinamo svoju će iduću utakmicu odigrati na domaćem terenu izvan Zagreba. Grad na četiri rijeke ovoga će petka ugostiti utakmicu finala Kupa regije Sjever u kojoj će snage odmjeriti Futsal Dinamo i Rugvica. Karlovac je grad s dugom tradicijom podrške Dinamu i plavoj boji, te stoga uopće ne sumnjamo kako će podrška Dinamu biti na razini utakmica u Zagrebu. Utakmica je na rasporedu u petak, 18. prosinca s početkom u 20:45, u SD Mladost.

Momčad Futsal Dinama svoj je nastup u finalu osigurala pobjedom na gostovanju protiv Novog Marofa (4:1), dok je Rugvica na domaćem terenu uvjerljivo svladala Rab rezultatom 9:4. Bit će ovo četvrti međusobni susret ove dvije momčadi, a u prethodna tri susreta Dinamo je odnio isto toliko pobjeda. Bit će ovo prilika da Dinamo obrani naslov pobjednika ovog natjecanja nakon što je prošle godine u finalu svladao Alumnus (4:3) te tom pobjedom osvojio svoj prvi trofej u klupskoj povijesti.

Karte za utakmicu navijači će moći kupiti od sutra na dobro poznatoj adresi KND BBB (Ilica 37) u Zagrebu, ali i u Karlovcu gdje ćemo mjesto prodaje objaviti naknadno. Cijena ulaznica biti će standardnih 25 kuna, a posebno nam je drago istaknuti kako će utakmica imati i humanitarni karakter jer će 5 kuna od svake prodane ulaznice biti donirano OŠ Vladimir Nazor iz Škabrnje za nabavu informatičke opreme potrebne mladim Škabrnjanima.

Nadamo se što većem odazivu naših navijača kako bi zajedno došli do još jednog trofeja i pomogli u uspjehu ove humanitarne akcije. Vidimo se u Karlovcu!