Dana 29. prosinca 2014. godine u košarkaškom centru Dražen Petrović održan je humanitarni događaj s ciljem prikupljanja novca za udrugu Svetog Vinka Paulskog iz Vukovara, koja se brine o sugrađanima slabijeg imovinskog stanja te obiteljima s više djece. Osim prikupljanja novca MNK Futsal Dinamo organizirao je posjet gradu Zagrebu za članove spomenute udruge, kao i za djecu koja treniraju nogomet u vukovarskim klubovima Radnički (Borovo) te Vukovar 91. Upravo su djeca iz tri spomenuta kluba odigrala uvertiru glavnom događaju večeri koji je bio susret Futsal Dinama i selekcije Nordic Stars (sastavljenu od ponajboljih futsal igrača sa Skandinavskog poluotoka). Iako u ovom izvještaju sportski rezultat i igra nisu u prvom planu, vrijedi istaknuti kako su naši gosti uz vrlo dobru igru pobijedili rezultatom 4-6.

Sav prihod od prodaje ulaznica i prigodnih čestitki (koje su izradila djeca dječjeg vrtića Didi) uplaćen je na račun vukovarske udruge Sv. Vinka Paulskog.

Ulaznice za utakmicu prodavale su se po cijeni od 40 kuna, a razglednice po cijeni od 10 kuna.

Broj prodanih ulaznica = 1731 (69 240 kuna)
Broj prodanih razglednica = 144 (1 440 kuna)

Od novčanih prihoda vrijedi navesti donaciju u vrijednosti 1 412.50 kuna

UKUPAN PRIHOD = 72 092.50 kuna

UKUPAN RASHOD = 39 117 kuna

Rashodi: Najam dvorane, zaštitarska služba, prijevoz od zračne luke do hotela, hotel za igrače (Nordic Stars), minibus i dva busa (za goste iz Vukovara), ručak gostiju iz Vukovara, karte za utakmicu, razglednice, fotograf, snimatelj, semafor (u dvorani), prijevoz (kombi), hrana i piće za volontere.

MNK Futsal Dinamo donirao je 17 024.50 kuna

DOBIT 32 975.50 + DONACIJA FUTSAL DINAMA 17 024.50 = UKUPNA DONACIJA 50 000 KUNA

UKUPNA DONACIJA = 50 000 kuna

Vrijedi napomenuti kao su našim gostima iz Vukovara zagrebačke firme VM2 (majice i sendviče), Sara Trgovina (jabuke) i Ultra Gros (slatkiše) donirali hranu i majice kako bi se naši gosti osjećali još ugodnije tijekom svog boravka u hrvatskoj metropoli. Zahvaljujemo turističkim vodičima Luki Gojčeti i Ivi Filipović koji su naše goste proveli po središtu Zagreba i pokazali im znamenitosti, također bez naknade.

Isto tako Klub se zahvaljuje Ustanovi za upravljanje sportskim objektima grada Zagreba što je za ovu prigodu spustila cijenu najma dvorane te tako dala doprinos ovoj humanitarnoj akciji. Gostujući igrači koje su okupili trener Mićo Martić i voditelj Marko Šimurina odrekli su se svih naknada za nastup te su sami financirali putovanje u Zagreb i nazad u mjesta stanovanja. Također, zahvala proizvođaču sportske opreme Jako, koji je donirao opremu za igrače i stručni stožer naših gostiju. Suci Danijel Janošević, Adin Hasić i Krešimir Lang, kao i delegat Alen Huzjak također su se odrekli putnih troškova i dnevnica u korist humanitarne akcije, a naš ponosni sponzor pivnica Medvedgrad sufinancirala je ručak gostiju iz Vukovara te Sjevera Europe.

Na samom kraju ovog izvješća velika zahvala svim našim članovima, navijačima i volonterima koji su kupnjom ulaznice ili razglednice te svojim radom omogućili skupljanje novčanih sredstava za udrugu Svetog Vinka Paulskog iz Vukovara i time usrećili naše Vukovarce.