Futsal Dinamo dogovorio je suradnju s vodećom tvrtkom za sportski marketing u regiji, Overtime Sports Marketingom. Overtime će surađivati s našim klupskim čelnicima u pogledu kreiranja marketinške strategije, sadržaja za navijače u dvorani, na webu i društvenim mrežama te će se brinuti oko aktivacije sponzorstava.
 
Isto tako, mogli ste primijetiti i kako se promijenio i vizualni identitet na našim društvenim mrežama za što je također bio zadužen Overtime.
 
"Jako smo zadovoljni ovom suradnjom jer smatramo da je brzina i točnost informacija danih članovima jako bitno. Svjesni smo da nismo bili na najvišem nivou prošle godine, ali vjerujemo da ćemo to ispraviti ovom suradnjom s Overtimeom" – Juraj Fabijanić, član nadzornog odbora.
 
Overtime Sports Marketing je tvrtka koja iza sebe već ima nekoliko zapaženih rezultata, među ostalima osvojili su SPORTO Media Award (najveća nagrada u području sporta u Jugoistočnoj Europi) za suradnju s RTL televizijom za projekt praćenja Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru 2015. godine.
 
Overtime tim trenutno radi s brojnim klijentima među kojima i s KK Cedevitom te Hrvatskim judo savezom. Više informacija o Overtimeu možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici (www.promoovertime.com).
 
Dinamo to smo mi!