Nakon što je klub napustio Nikola Badrov, Futsal Dinamo u svoje redove doveo je dva igrača iz Alumnusa.

> Nikola Badrov napustio Futsal Dinamo

Prvi od njih je dobro nam poznato lice, naš bivši član Škole futsala Matija Tolić.

Tolić je proveo nekoliko godina u našoj Školi futsala, u sezoni 2018/2019. bio je dio generacije koja je igrala završnicu Juniorskog prvenstva, a drugi dio sezone 2019/20 proveo je na posudbi u drugoligašu Petrinjčici. Za seniore Futsal Dinama upisao je nastup u prijateljskoj utakmici u Požegi (3:3) Početkom sezone 2020/21 napustio je klub i prešao u Alumnus u kojem je posljednjih godinu i pol skupljao vrijedno prvoligaško iskustvo.

Matija Tolić, drugi s lijeva

Tolić je igrač koji može pokriti poziciju lijevog beka i zadnjega. Futsal Dinamo sada u prvom kadru ima čak osam igrača koji su određeni dio svoje karijere proveli u našoj Školi futsala.

> Nikola Grgić: Škola futsla nezaustavljivo raste


Kadeti Futsal Dinama 2016/18 – Matija Tolić, drugi red sredina

Neven Zonjić (25) stigao je u Alumnus početkom prošle godine, a prije futsala bavio se nogometom. Za Alumnus je zabio tri pogotka i igra na poziciji pivota. Zonjić je član momčadi Sveučilišta u Zagrebu koju trenira naš Alen Jukić.

U narednim danima pobliže ćemo predstaviti naše nove prinove.

U suprotnom smjeru, na polugodišnju posudbu, otišao je Matija Ačkar koji je prvi dio sezone trenirao sa seniorima Futsal Dinama.

Podsjetimo, prva dva proljetna kola odgođena su zbog ulaska koronavirusa u klubove te će se prvenstvo nastaviti 11. veljače.

> Odgoda utakmice Universitas – Futsal Dinamo: Dinamovce uhvatila korona

(Foto: Alumnus)