I ove godine Futsal Dinamo pustio je u prodaju godišnje ulaznice. Ove sezone jeftinije su nego inače zbog brojnih COVID kontrola koje smanjuju doživljaj dolazaka na sportske utakmice.

Cijena karte u sezoni 2021/22 bit će 20 kuna, a godišnje ulaznice 200. U playoffu ulaznica košta 40 kuna.

> Subota 19 sati: Povratak publike na tribine uz smanjenu cijenu ulaznice

Godišnje ulaznice puštene su u prodaju jer to tako treba biti. Klubovi postoje zbog navijača i bez navijača njihovo postojanje ne bi imalo smisla. Kupnja godišnje ulaznice je stav osobnog, unutarnjeg zadovoljstva, ali i najveći mogući znak iskazivanja pripadnosti i odanosti svojem klubu. Kupnjom godišnjih ulaznica pomažete rad kluba i njegovo funkcioniranje.

Kupnjom godišnje ulaznice potičete razvoj sportske kulture i vrednovanja sportskog proizvoda koji je posljednjih godina, nažalost, prilično degradiran dijeljenjem besplatnih ulaznica ili stavljanjem navijača na famozne ‘popise’.

Prošle godine pustili smo ulaznice u prodaju iako su predviđanja bila crna. Navijačima smo omogućili povrat novaca za nju, nakon što je postalo izvjesno da gledatelja do kraja sezone neće biti. Nitko nas nije tražio povrat.

Godišnje ulaznice su tu da navijač ne treba stajati u redu i strepjeti oko kupnje ulaznica. Godišnje ulaznice su tu da navijači razviju dodatnu povezanost sa svojim klubom.

Godišnju ulaznicu Futsal Dinama za sezonu 2021/22 možete kupiti jednostavnim skeniranjem QR koda ili fizički u Ilici 37.

Futsal Dinamo – godišnja ulaznica QR kod

Godišnja ulaznica čekat će vas u BBB Fan Shopu od idućeg tjedna ili na svakoj domaćoj utakmici Futsal Dinama. Za utakmicu protiv Vrgorca (subota, 20 sati) dovoljno je pokazati osobnu iskaznicu na posebnom ulazu za godišnje ulaznice (kod Sport Billyja).

Također, pozivamo vas da kupite i godišnje ulaznice za KK Dinamo i na taj način pomognete našem prijateljskom klubu u njihovom nastojanju da ove sezone izbore košarkašku Premijer ligu.

> Godišnje ulaznice za utakmice KK Dinama puštene u prodaju