Iako smo prije desetak dana nažalost završili službeni dio sezone, za naše dečke još uvijek nema odmora. Obzirom da smo se nadali kako ćemo u to vrijeme igrati finale doigravanja, do sad smo od vas dragi naši članovi krili vijest kako će naš klub krajem svibnja i početkom lipnja (31. 5. do 2. 6.) sudjelovati na prestižnom turnir Futsal Kobe Festa 2019.

Organizator turnira je Japanski nogometni savez, a naši će dečki braniti klupske boje protiv tri japanske ekipe. Dodatan međunarodni začin turniru date će ruske i korejske predstavnice u ženskom dijelu natjecanja. Ovo je sedmo po redu izdanje turnira. Dinamo u Zemlju Izlazećeg Sunca putuje na poziv naše Jelene Yamasaki, kojoj se i ovim putem zahvaljujemo na ukazanoj časti.

Prvi je ovo izlet Plavih van europskog kontinenta, a spomenut ćemo kako je na ovom turniru dvaput sudjelovala i hrvatska malonogometna reprezentacija, doduše u pomlađenom sastavu. Obzirom da Hrvatska nije do sad uspjela osvojiti turnir, nadamo se kako će upravo našim dečkima to poći za nogom. Sve utakmice igraju se u sjajnoj Green Areni u Kobeu, inače šestom po veličini japanskom gradu.

Dinamo – to smo mi!