U subotu, 23. siječnja, Futsal Dinamo će odigrati prvu službenu utakmicu u 2021. godini i, naravno, prvu u drugom dijelu sezone. Plavi su jesen završili s dvije pobjede protiv gradskih rivala, Uspinjače Gimke i Alumnusa, a nakon Makarana slijedi nam nova (dvotjedna) pauza zbog početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2022 u Nizozemskoj.

> 5 stvari koje su obilježile 2020. (i jedan bonus)!

Utakmica protiv Novog Vremena bitna nam je iz više razloga. Prije svega kako bismo nastavili pozitivnu seriju i zadržali nositeljsku poziciju pred doigravanje. Također, želja nam je prekinuti negativnu seriju protiv prvaka iz 2018. i 2019. Prije točno godinu dana bili smo jako blizu, no tekma je u odlično popunjenoj Dvojci završila bez golova.

Za kraj, s pobjedom nad viceprvakom želimo potvrditi ono u što 100% vjerujemo – da spadamo u sami vrh hrvatskog futsala.

Utakmica se, naravno, igra bez gledatelja, no prenosit će se u izravnom prijenosu na našem YouTube kanalu s početkom u 20 sati.

Futsal Dinamo - Novo Vrijeme, izravni prijenos na YouTube kanalu

Futsal Dinamo – Novo Vrijeme, izravni prijenos na Dinamovom YouTube kanalu

Na inicijativu naših navijača i ovaj put su u prodaju puštene virtualne ulaznice*, a nakon tekme pokrećemo veliku i zanimljivu humanitarnu akciju za pomoć stradalima od potresa u Banovini i Pokuplju.

Uplatnica za vritualnu ulaznicu: Futsal Dinamo – Novo Vrijeme

*Svi kupci virtualnih ulaznica mogu nam se javiti u inbox na Facebook stranici, a mi ćemo im poslati primjeran ulaznice.

Dinamo – to si ti!