U ‘generalnoj probi’ pred nastavak 1.HMNL, Futsal Dinamo svladao je u Domu sportova Alumnus sa 7:1 . Nakon 1:1 u prvom dijelu, Plavi su u nastavku utakmice ubacili u brzinu više i na kraju zasluženo svladali borbene goste.

Matija Đulvat koristio je 14 igrača. Ivan Pavlić i Ante Piplica dobili su svako po jedno poluvrijeme, a u polju su zaigrali Davor Kanjuh, Mateo Mužar, Kristian Čekol, Kristijan Grbeša, Filip Novak, Antonio Konsuo, Toni Vučković, Matija Tolić, Kiko Dragaš Selaković, Mihovil Prgomet, Jakov Mudronja i Luka Bjelić.

Alumnus je u prvom dijelu odigrao borbeno i neutralizirao je favorizirane domaćine. Prgomet je zabio za vodstvo Dinama, a izjednačio je Igor Pokrajčić, poznato ime s Trofeja Dinamo.

U nastavku utakmice Dinamu se otvorilo. Vučković je zabio za novo vodstvo Plavih, Filip Novak povisio je na 3:1. Čekol je zabio za 4:1, a peti pogodak Plavima je donio Kristijan Grbeša. Do kraja utakmice Dinamo je isprobavao igru s golmanom igračem te je Novak zabio dva gola za svoj hattrick i konačnih 7:1.

Ovo je bila posljednja provjera Futsal Dinama pred nastavak prvenstva koje se nastavlja iduće subote, 12. veljače u Splitu protiv Universitasa. Utakmica se prenosi na programu Arene sport.

Foto: Tomislav Kovačević