U subotu 11. travnja s početkom u 19:30, momčad Futsal Dinama ugostit će svoje suparnike izpolicije, momčad Zagreb 92. Ovaj susret poseban je iz nekoliko razloga. Prije svega ovo će biti povratak Dinama u matičnu dvoranu, malu dvoranu Doma sportova koju su na početku sezone prijavili kao matičnu. Pa iako matična, u njoj je Dinamo zbog razno raznih razloga odigrao samo jednu utakmicu, kada su u prvom kolu pobijedili momčad Siscije rezultatom 6:1. Također treba napomenuti kako će ovo biti još jedan važan korak ka osvajanju II. HMNL Sjever koje će Dinamo odvesti u doigravanje za prvu ligu. Prvi susret ove dvije momčadi završio je pobjedom Dinama od 4:0 i u ovoj utakmici Dinamo će biti apsolutni favorit, što će na terenu morati i potvrditi. Nadamo se ispunjenoj dvorani i gromoglasnoj podršci koja će Dinamo gurnuti na samo jedan koračić od naslova prvaka.

Kapetan Đulvat vrlo je oprezan u najavi predstojeće utakmice.

– Sutra ne smijemo dovesti rezultat i pobjedu u pitanje niti jednog trenutka. Od prve sekunde zagrijavanja moramo biti maksimalno koncentrirani na utakmicu i imati samo jednu misao u glavi – POBJEDA. Vjerujem kako će navijači i igrači sutra disati kao jedno, a i nama i njima dodatni će stimulans biti povratak u Dom sportova. Protivnik nije bezazlen i već u prvoj utakmici su pokazali da ih krasi iznimna fizička pripremljenost i borbenost do zadnje sekunde. Još jednom bih želio pozvati sve naše navijače, ali i sve ostale zaljubljenike u futsal da sutra dođu u Dom sportova i daju nam toliko potreban vjetar u leđa kako bi ostvarili još jednu važnu pobjedu. Siguran sam kako će atmosfera biti fantastična jer nitko ne može napraviti ugođaj kao što to mogu BBB-i.

Dojmove s prvog međusobnog susreta, kao i najavu za ovaj predstojeći s nama je podijelio vratar Dinama Goran Škorić.

– Jako se dobro sjećam prve utakmice s „Policijom“ gdje smo naizgled uvjerljivo pobijedili 4:0, ali treba reći kako smo do 25. min vodili samo 1:0 i naši su protivnici u tim trenutcima bili i više nego ravnopravni, tako da niti u subotu ne trebamo očekivati ništa lakšu utakmicu. Sinoć smo odradili teško gostovanje u Petrinji gdje smo uspjeli osvojiti 3 boda, koja očekujem i u sutrašnjoj utakmici bez obzira na sav respekt koji imam prema našim gostima. Vraćamo se u Dom sportova gdje su svježa sjećanja na utakmicu 1. kola kada smo uz pomoć naših navijača i fantastične atmosfere uspjeli ostvariti prvu pobjedu. Tu utakmicu i atmosferu pamtit ću cijeli život tako da ovim putem pozivam sve navijače da san sutra dođu podržati, i da se zajedno približimo našem cilju, osvajanju II. HMNL Sjever i ulasku u kvalifikacije za 1. HMNL.

Podsjećamo kako karte za utakmicu možete kupiti u KND BBB Ilica 37 po cijeni od 25 kuna.

Kao uvod u samu utakmicu, u subotu 11. travnja je organizirana akciju učlanjenja u Klub koja će se održati na Preradovićevom trgu ili poznatijem kao Cvjetni trg. Bit će to prilika za druženje navijača i igrača koje počinje od 10 sati, a trajat će negdje do iza 14 sati. Nadamo se kako će navijači doći u što većem broju i napraviti pravu atmosferu uoči jedne od najvažnijih utakmica ove sezone. Iskoristite ovu priliku da postanete novi članovi ili produžite svoje članstvo kako bi kao ravnopravan član mogli sudjelovati  na skorašnjim izborima po načelu 1 član – 1 glas.