Futsal Dinamo će, kao jedini futsal klub u Hrvatskoj, od 27. do 30. listopada sudjelovati na Football Festu, velikom nogometnom događaju koji će okupiti nogometne klubove, saveze, tvrtke i nogometne zaljubljenike iz srednje i jugoistočne Europe.

Football Fest se sastoji od sajamskog, konferencijskog i zabavnog dijela, a očekuje se više od 50 tisuća posjetitelja. Štand Futsal Dinama bit će smješten u središnjem paviljonu (10a), na istom mjestu na kojem će se održati turniri u playstationu i stolnom nogometu.

Sudjelovanje na velikom specijaliziranom nogometnom sajmu bit će velika prigoda za promociju kluba, ali i za druženje s našim navijačima koji će se na našem štandu moći učlaniti u klub, kupiti klupske proizvode i godišnju ulaznicu.

Naime, u četvrtak 27. listopada, dan prije utakmice protiv Squarea u Domu sportova, održat će se Fan Day, a 30. listopada održat će se Kids Day na specijaliziranom terenu namijenjenoj djeci vrtićke dobi.

Ambasador Football Festa je bivši igrač NK Dinama i hrvatske reprezentacije, ujedno i član Futsal Dinama, Dario Šimić, a više o samom događaju pronađite na www.footballfest.eu.