Futsal Dinamo večeras je u prijateljskoj utakmici protiv hrvatskog prvoligaša Osijek Kelmea upisao novu pobjedu na pripremama, svladavši goste u "Dvojci" s 3:0.

Iako konačni rezultat sugerira uvjerljivu pobjedu Dinama, utakmica je bila vrlo izjednačena, Modri su prvi pogodak zabili u 26. uz dosta sreće, a posljednja dva u samoj završnici dvoboja. Pogotke su zabili Davor Kanjuh, Matija Đulvat i Goran Škorić.

Za Futsal Dinamo večeras su nastupili Škorić, Danijel Bešlić, Karlo Maloševac, Hrvoje Penava, Mihovil Prgomet, Ivan Herceg, Kristijan Grbeša, Sadat Ziberi, Kristijan Čekol, Matija Capar, Kanjuh i Đulvat.

U prvom poluvremenu po deset minuta na vratima su dobili Bešlić i Maloševac i obojica su se iskazala s nekoliko dobrih intervencija. Dinamo je probio solidne goste tek u 26. kada se lopta uz dosta sreće od Osijekovog golmana odbila u mrežu, no pogodak je na kraju pripisan Kanjuhu.

Na 2:0 Dinamo je povisio u 38. minuti, a strijelac je bio najbolji igrač utakmice Đulvat. Konačni rezultat postavio je Škorić pogotkom u praznu mrežu u posljednjoj sekundi utakmice.

Odigrali smo čvrstu tekmu s Osijekom koji je ove sezone složio stvarno dobru ekipu protiv koje neće biti lagano igrati, što se i danas vidjelo. Zabili smo sretni prvi gol, koji je prevagnuo tekmu na našu stranu, ali ipak, do zadnje minute je tekma bila egal. No, drago mi je što smo uspjeli pobijediti zbog pobjedničkog mentaliteta i zbog boljeg ulaska u samu sezonu“, rekao je nakon utakmice strijelac trećeg pogotka, vratar Škorić.

Sljedeće pripremne utakmice Futsal Dinamo odigrat će u subotu (24. rujna) na humanitarnom turniru „Ja te razumijem“ u Vrbovcu, na kojem će uz naš klub sudjelovati Alumnus, Sveti Patrik i Župa Svetog Vida Vrbovec