S obzirom na to da je Aurelia Futsal svladala Futsal Pulu 4:1, Futsal Dinamo je izborio polufinale i prije početka utakmice protiv Heroja 2007.

To je omogućilo Nikoli Grgiću da protiv viceprvaka Juga pošalje šarenu momčad i poštedi Luku Bjelića, Filipa Domitera, Kiku Dragaša Selakovića i Juru Jakovljevića.

Šarena Dinamova momčad odigrala je solidnu utakmicu. Ipak, Heroji, koji su igrali za prestiž, na kraju su slavili 2:0. Golove su postigli Luka Klisović u 7. te Luka Brekalo u 33.

Juniori

Futsal Dinamo u polufinalu – mogu li juniori uzeti “kantu”?

Aurelia je tako skupinu završila na prvom mjestu sa 7 bodova,  aDinamo na drugom s 4. Treća Pula i četvrti Heroji osvojili su svaki po tri boda.
Ostalo je još samo pitanje suparnika u polufinalu. U prvoj utakmici dana Osijek i Slatina su remizirali (2:2), a Universitas je svladao Uspinjaču Gimku 4:3. Prvak Juga potom je svladao Slatinu što je značilo da Dinamo u polufinalu može igrati ili protiv Universitasa ili Uspinjače Gimke.

Osijek je svoju šansu za plasman potratio porazom od Uspinjače Gimke (5:2). To znači da će Dinamo u polufinalu igrati protiv svojeg gradskog rivala, kojeg je već porazio u finalu regije Zapad.

Dinamo – to si ti!