Ovaj vikend je bio dosta uspješan za našu Školu futsala. Generacija U-15 je pauzirala, generacija U-7 uskoro kreće sa zimskom ligom, a ostale kategorije su bile i više nego efikasne.

Juniori su nastavili s odličnim partijama u MNL FFER pod ravnanjem Alena Jukića. Utakmica protiv Skila je odgođena za sljedeći vikend te se tako umjesto četvrtog odigralo peto kolo unaprijed. U vrlo neizvjesnoj utakmici, uz ponovno obranjeni kazneni udarac našeg Filipa Domitera kada se susret lomio, na pogon Kike Dragaša (x3) i Marka Briškog ostvarena je pobjeda od 4:3 protiv OptimITa. Od 14 momčadi, Futsal Dinamo je uvjerljivo najefikasnija momčad s čak 16 postignutih pogodaka.

Kadeti su u sjajnoj prijateljskoj tekmi u Megatonu savladali MNK Goricu rezultatom 6:4. Više od svega ipak veseli odlična igra i Šeleove i Matkeove momčadi, u kojoj je naš trener Matković izašao kao pobjednik, te činjenica da imamo još jedan klub od ove sezone u ionako oštroj konkurenciji. Dečkima iz grada južno od Zagreba želimo još puno dvoboja s Dinamom i što bržu aklimatizaciju u natjecateljskim utakmicama. Strijelci za Futsal Dinamo su bili Ajdin Ridžal tri puta, Filip Vukelić dva puta te jednom Sven Kušlan.

U ZNS ligi su naši dečki igrali dvostruka kola.

Futsal Dinamo U-13 (2007. i mlađi) su odigrali fantastične dvije utakmice. Nakon što su početkom sezone poražen po 4 razlike od Uspinjače Gimka i Alumnusa, ovaj puta ostvaren je puno bolji rezultat. Porazom od Uspinjače 3:1 i pobjedom 3:2 nad Alumnusom, dečki su pokazali i dokazali kako se treningom može postići veliki napredak. Selimić je zabio 3 pogotka, a Županić je dodao jedan, ali vrijedan za pobjedu protiv ‘studenata’.

U kategoriji U-11 (2009. i mlađi) naši mali Dinamovci su nastavili tamo gdje su stali prošle sezone i ove u prva dva kola. Dečki su pokazali kako se igra futsal i ostvarili u dvije utakmice možda i najefikasniji skor neke ekipe Škole Futsal Dinama otkad se natječemo. Suparnici su bili Maksimir i Zagreb Gimka. Najviše pogodaka u dvije utakmice je postigao Roko Čulina – čak 10. U strijelce su se upisali svi koji su bili u zapisniku i to je ono što veseli naše trenere.

Jedino je naša najmlađa, U-9 generacija, bila manje uspješna od ostalih. Kustošija je bila bolja rezultatom 7:4, a Uspinjača Gimka je ponovno dokazala da se dugogodišnji rad isplati. Dečkima preostaje da treniraju još više i da s većim brojem utakmica steknu što više iskustva.

Upiši Školu Futsal Dinama