Prije dva tjedna, nakon nekoliko tjedana treninga, počele su i prve natjecateljske utakmice u MNL FFER, Futsalito i ZNS ligi. Trećim vikendom zaredom su svi osim kadeta započeli natjecateljski dio za sezonu 2020./2021.. Možemo reći da su polaznici Škole bili vrlo uspješni.

Juniori su i ove sezone sudionici MNL FFER, a već sada možemo reći da u seniorskoj konkurenciji ove sezone imaju ponajbolji start otkad se natječu u Martinovci nedjeljom ujutro. U prvom kolu je zabilježena jedna od najvećih pobjeda juniora, ne samo u Malonogometnoj ligi Futsal FER već i općenito računajući nekoliko sezona unazad. S 8:1 savladan je Microblink, a briljirali su prošlosezonski kadeti Ervin Ćatić s tri, odnosno, Ervin Šaban s dva pogotka. Po jedan su dodali Marko Briški, Luka Bjelić te Kiko Dragaš. Upravo je potonji, Dragaš, briljirao te upisao pet asistencija i zasluženo odnio titulu igrača utakmice. U drugom kolu, gdje je suparnik bio Minus5, strijelci nisu bili rasoploženi. Međutim, obrana je bila na najvišem nivou te je rezultat 0:0 na kraju i najrealniji. Juniori su tako krenuli s 4 boda, a u sljedećem kolu ih čeka jedina momčad koja je na tablica ispred njih, stopostotna Qualia.

Kadeti su do sada odigrali nekoliko prijateljskih utakmica (Tekstilac, Gimka, Fotex). Prikazana je mnogo zrelija igra nego prošle sezone te se vidi napredak u igri pod vodstvom trenera Nikole Grgića. Večeras ih u Domu sportova (6. listopada 2020.) očekuje novi dvoboj protiv MNK Fotex.

Futsal Dinamo U-15 (2006. i mlađi) se od ove sezone natječe u Futsalito ligi. U premijernom nastupu MNK Fotex je bio bolji rezulatom 7:0 te vjerujemo da će dečki već u idućem kolu zaigrati mnogo bolje. Moramo napomenuti da je ova generacija prošle sezone imala najmanji broj utakmica (Masters Velesajam i Masters Slavonski Brod). Ove sezone će im sudjelovanje u ligi doći kao naručeno kako bi što većim brojem utakmica stekli iskustvo, ali i rutinu.

Futsal Dinamo U-13 (2007. i mlađi) u sklopu ZNS lige su odigrali prva dva kola 20. rujna te su poraženi s 5:1 od Uspinjača Gimke i 8:4 od Alumnusa. U obje utakmice strijelac je bio Leo Selimić dok su  Sesvećanima zabijali još i Dominik Gaši te Domagoj Jurjević dva puta. U trećem i četvrtom kolu (4. listopada) dečki su pokazali kako znaju puno bolje. Po dva puta Leo Selimić i Tin Dičić te po jednom Domagoj Jurjević i Filip Gašparović su gađali mrežu momčadi Zagreb 92 za uvjerljivu 6:0 pobjedu. Sljedeća utakmica s Hrvatskim dragovoljcem je bila pravi triler, a na kraju su Sigećani izašli s(p)retniji rezultatom 5:4 u njihovu korist. Selimić, Dičić, Gašparović i Robert Županić su zabijali za plave.

Futsal Dinamo U-13 (2008. i mlađi) se natječe u Futsalito ligi drugu sezonu zaredom. Nakon četvrtog mjesta dečki ove sezone žele napraviti iskorak, a uvertira je bila sjajna. Patrik Ozimec i Selimić su bili glavni razlog slavlja pogodaka te je s 2:0 savladana Gimka Dubrava u prvom kolu.

Futsal Dinamo U-11 (2009. i mlađi) su u prva dva kola nastavili tamo gdje su stali prošle sezone kada su bili bez poraza u ZNS ligi. Zagreb 92 i Dubrava TIM Kabel su suvereno apsolvirani kombinirano s 13 pogodaka dok suparnici nisu postigli nijedan pogodak. Zabijali su redom bili Vid Fabijanić, Jurica Šnidarić, Roko Stanzl, Roko Čulina, Josip Purgar i Filip Martinović.

Futsal Dinamo U-11 (2010. i mlađi) u Futsalito ligi je na rasporedu imao 27. rujna odmah na početku dvostruki program. Lukas Lalić s dva pogotka je predvodio momčad do 4:1 pobjede nad Gimkom Keglić. Po pogodak su još Jan Majstorović i Franko Višnić. MNK Fotex Junajted je ipak bio prejak, osobito kada se zna da je naša U-11 ekipa ove sezone pomlađena dok Varaždinci nastavljaju sa sjajnim igrama iz prošle sezone kada su bili drugi izgubivši upravo od Futsal Dinama u finalu.

Futsal Dinamo U-9 (2011. i mlađi) su 20. rujna i 4. listopada odigrali ukupno četiri utakmice u ZNS ligi. Kao i U-13 generacija, dva uvodna kola su bila slabašna te su Uspinjača Gimka i Futsal Zagi s lakoćom slavili. Tek su Marko Vučković i Matko Vuković uljepšali sliku zapisničkog papira. U slejdeća dva kola puno bolja igra i odmah prvi bodovi. Ponikve su savladane rezultatom 6:1. Strijelci su bili Rafael Bosek, Antonio Čuljak i Filip Jurjević dok je hat trick postigao Matko Vuković. U vrlo uzbudljivom remiju (3:3) s ekipom Zagreb 92 po pogodak su postigli Vuković, Bosek i Višnić.

Futsal Dinamo U-9 (2012. i mlađi) u prvom kolu Futsalito lige su nesretno poraženi od MNK Fotex Junajteda u utakmici koja je obilovala pogocima (7:6) i bila je pravi raj za oči sviju prisutnih. Vuković je postigao dva pogotka, a po jedan su za plavi dres zabijali Noa Nauković, Filip Krolo, Borna Rožac i Rafael Bosek. Tijekom utakmice su se vodstva izmjenjivala kao na traci i da je utakmica trajala par minuta duže ili kraće sudac bi svirao kraj u razdoblju kada bi mali Dinamovci bili u vodstvu. Već ovaj vikend dečke čeka nova utakmica i novo iskustvo.

Dinamo – to smo mi!

Upiši Školu Futsal Dinama