Vikend iza nas je donio završetak natjecanja u ovogodišnjoj proljetnoj ligi za sve kategorije, osim za generaciju 2004. koja će u utorak odigrati posljednje utakmice. Liga je bila dosta naporna i zanimljiva a naši klinci su dali sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat. U konkurenciji 2008. godišta naši dečki su pobjedom u posljednjoj utakmici protiv Trnave osvojili izvrsno treće mjesto. Ekipa koju vode trenerica Melani Mihić i trener Dario Posarić tijekom cijele sezone je pružala odlične igre što pokazuje i najveći broj postignutih pogodaka. Još jedan dokaz izvrsne sezone je izbor četiri naša igrača u all-star ekipu, vratar Ivan Vnučec te Tin Škrinjarić, Josip Purgar i Vid Fabijanić.

U posljednjoj utakmici ovogodišnje proljetne lige generacija 2012./2013. upisala je poraz protiv ekipe NK Prigorje. Iako je rezultat naših najmlađih u drugome planu, igrači koje vode trenerica Petra Mandić Jelaska i trener Toni Bjelobradić pokazali su veliki napredak u igri i da naš klub ima svijetlu budućnost.

Završnicu prvog ovogodišnjeg turnira Trofej Dinamo, koji se igrao u Petrinji, uveličala je generacija 2010. prijateljskim susretom protiv Mladosti iz Petrinje. Iako su dečki upisali minimalan poraz ne sumnjamo kako su se odlično zabavili i uživali u spektaklu najboljih navijača na svijetu.

Za vikend se igrao i jaki međunarodni turnir, Futsal cup Zagreb, na kojemu su nastupili naši juniori i kadeti.  U subotu je odigran juniorski dio natjecanja koji su naši dečki otvorili visokom pobjedom protiv MNK Brod. No nakon uvodne pobjede, igrači pod vodstvom trenera Alena Jukića upisali su poraze protiv MNK Futsal Pula i MNK Aurelia Futsal te se oprostili od natjecanja u 1/8 finala.

U nedjelju je na rasporedu bio kadetski dio natjecanja koji su naši dečki odigrali vrhunski. Turnir je počeo loše za naše dečke tijesnim porazom protiv ekipe Studentskog grada, dok je u drugoj utakmici dojam malo popravljen remijem protiv slovenskog FC Bronxa. Nakon neuvjerljivih uvodnih utakmica, dečki su nezaustavljivo krenuli u drugi dio natjecanja te pobjedama protiv Futsal kluba Dobrepolje, MNK Brod 035 i MNK Jesenja stigli do finala Futsal cupa Zagreb. Nažalost, igrači trenera Jakova Grcića su u finalu doživjeli minimalan poraz protiv MNK Alumnusa i ostali bez naslova. No i 2. mjesto na jakom turniru je izvrstan rezultat naših kadeta!

Čestitamo svim trenerima i igračima na igrama i rezultatima svih naših kategorija!

 

Subota (8.6.2019.)

Futsal Dinamo juniori – MNK Brod 5:1 (Fran Vukelić x3, Dominik Cvišić x2)

Futsal Dinamo juniori – MNK Futsal Pula 1:2 (Fran Vukelić)

Futsal Dinamo 2010. – Mladost Petrinja 0:1

Futsal Dinamo 2008 – Trnava 4:0 (Noa Juriša, Roko Čulina, Tin Škrinjarić, Josip Purgar)

Nedjelja (9.6.2019.)

Futsal Dinamo kadeti – NK Studentski Grad 3:4 (Luka Bjelić x2, Jure Jakovljević)

Futsal Dinamo kadeti – FC Bronx 3:3 (Antonio Čičić, Andrija Vrcan, Tin Kunčić)

1/8 finala

Futsal Dinamo kadeti – Futsal klub Dobrepolje 3:0 (Tin Kunčić, Luka Bjelić, Jure Jakovljević)

1/4 finala

Futsal Dinamo kadeti – MNK Brod 035 1:0 (Andrija Vrcan)

1/2 finale

Futsal Dinamo kadeti – MNK Jesenje 2:1 (Antonio Čičić, Jure Jakovljević)

Finale

Futsal Dinamo kadeti – MNK Alumnus 0:1

Futsal Dinamo 2013 – NK Prigorje 2:4 (Luka Kovačiček, Luka Henc)