Točno kako smo i predvidjeli, Dinamo je došao do nova tri boda, ali tek nakon prolivene posljednje kapi znoja. Nakon velike borbe, Dinamovci su slavili protiv dubrovačkog Squarea s 2:1, a oba pogotka za Dinamo postigao je Kristijan Grbeša.

Ovom pobjedom, Dinamo je preskočio Square na prvenstvenoj tablici i sad se nalazi na trećoj poziciji s 21 bodom.

Maro Đuraš za Square i Kristian Čekol za Futsal Dinamo, najavili su kakva nas utakmica očekuje večeras. Još u drugoj minuti, obojica su dobila žuti karton zbog agresivne igre.

Sjajnu priliku imao je Antonio Konsuo, bivši Squareovac u redovima Dinama, ali lopta nažalost nije sjela na nogu kako je mladi bek to htio.

Par minuta kasnije, Filip Novak i Mateo Mužar zakuhali su veliku šansu za Plave. Nažalost, igrači Dinama su se malo prekombinirali i lopta je završila u gol autu.

U osmoj minuti utakmice, požutio je i kapetan Dinama, Davor Kanjuh. Haron Džanković se našao u dobroj prilici za Square par minuta kasnije, kada je iz okreta pucao malo pored Pipličinih vrata.

Pritiskao je Dinamo u tim trenucima, a najopasniju šansu imao je Filip Novak koji je sam izbio pred vratara Squarea Luja Jurišića. Večeras sjajno raspoloženi vratar Dubrovčana ostao je smiren i obranio udarac mladog Novaka.

U 17. minuti, Ante Franković zaradio je žuti karton za Square nakon doista dugotrajnog potezanja za dres igrača Dinama.

Do kraja poluvremena, imali su Plavi još nekoliko šansi, poglavito Grbeša i Kanjuh, ali Jurišić još nije bio spreman na kapitulaciju te je prvo poluvrijeme završilo 0:0.

A u drugom poluvremenu – odmah drama. Matej Perović zaradio je izravan crveni karton nakon grubog prekršaja nad Kristijan Grbešom. Igrača više iskoristio je relativno brzo upravo – Kristijan Grbeša. Sjajnim udarcem lijevom nogom izvana konačno je ‘probio’ Jurišića na vratima Squarea i donio vodstvo Dinamu.

No nije to vodstvo dugo trajalo. Svega nekoliko trenutaka kasnije, Haron Džanković ostao je nečuvan na drugoj stativi te bez većih problema poravnao rezultat na semaforu.

No svega minutu kasnije, Dinamo ponovno vodi, ponovno Grbeša! Ovaj put desnom nogom pronašao je put do mreže, ali slavlje raširenih ruku prema navijačima ostalo je isto.

Do kraja utakmice, rezultat se nije mijenjao, ali su brojne šanse pred Jurišićem upisali Konsuo, Novak, Grbeša, Kanjuh i Mudronja. U posljednjim minutama, Square je krenuo po izjednačenje s igračem više, ali nisu uspjeli pronaći put pored Dinamove obrane i ponovno sigurnog Ante Piplice na vratima Dinama.

Dinamo je tako nakon posljednjeg sučevog zvižduka osigurao nova tri boda koja su nas lansirala na treće mjesto na tablici.

Dinamo – to si ti!