Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti naše drugo veliko ovosezonsko pojačanje. Kristijan Grbeša standardni je hrvatski reprezentativac koji je u naš klub stigao iz redova aktualnog prvaka Nacionala!

 

Kristijan Grbeša rođen je 17. siječnja 1990. (26 godina) u Sisku. Svoju futsal karijeru započeo je u obližnjoj Petrinjčici da bi 2010. prešao u zagrebačku Uspinjaču. Prekretnica u karijeri dogodila mu se 2012. kada je prešao u Alumnus kod našeg aktualnog trenera Miće Martića.

 

Nakon godine prilagodbe, u sezoni 2013/14 osvojio je naslov državnog prvaka s Alumnusom. U toj momčad, uz već spomenutog trenera Martića, sudjelovali su i naš predsjednik i kapetan Matija Đulvat, zatim Matija Capar, Hrvoje Penava, Matej Horvat i Sadat Ziberi.

 

Početkom 2015. prelazi u redove zagrebačkog Nacionala s kojim je osvojio dva uzastopna naslova prvaka Hrvatske. Naše novo pojačanje je tako tri godine u nizu osvojio naslov državnog prvaka!

 

Za hrvatsku futsal reprezentaciju Grbeša je debitirao 25. lipnja 2011. u 3:0 pobjedi naše reprezentacije protiv Argentine. U 25 nastupa za hrvatsku izabranu vrstu zabio je respektabilnih devet golova.

 

Dolaskom polivalentnog igrača poput Grbeše naša će ionako kvalitetna momčad dobiti novu dimenziju, što će posebno razveseliti trenera Martića. Naši navijači i članovi Grbešu će imati priliku vidjeti za nešto manje od mjesec dana kada na Šalati kreće tradicionalnoj otvaranje sezone.

 

Vidimo se!

#DinamoToSmoMi