Danas je u SD Sutinska vrela održana selekcija najtalentiranijih malonogometaša ZNS-a. Boje našeg kluba u kategoriji pionira predstavljali su Fran Špagnut i Luka Omrčen, a nedostajao je Fran Vukelić zbog bolesti. Za ovaj uzrast još ne postoji službeno natjecanje, pa mladići za sada samo treniraju u svojim klubovima. Mi se nadamo da će se već od nove sezone to promijeniti te da će vodstvo saveza uložiti u mlađe uzraste i tako pojačati razvoj futsala.

Nakon njih na parket Sutinskih vrela izašli su kadeti i to u većem broju što ne čudi s obzirom na to da kadetska liga već postoji, a nekoliko zagrebačkih klubova sustavno provodi treninge s djecom te uzrasti. Predstavnici našeg Kluba u generaciji kadeta bili su: Tomislav Špiljar, Marko Barić, Stjepan Kontek, Dominik Erhatić i Antonio Šoški.

Selekcija traje i sutra kada su na rasporedu juniori, a boje našeg Kluba predstavljat će Marko Filipović.

Našim dečkima čestitamo na ostvarenom uspjehu, jer njihov trud i rad na treningu sigurno će prije ili kasnije doći na naplatu. Futsal Dinamo svakim danom upisuje sve više djece koja treniraju te smo sigurni da ćemo u budućnosti imati još više kandidata za izabranu vrstu Zagreba. Klub će u narednim danima predstaviti svoj ljetni futsal kamp za 2015. godinu.

Svi zainteresirani dječaci koji su rođeni u periodu od 1996. godine do 2003. godine mogu se priključiti treninzima našeg Kluba.

Za sve informacije kontaktirajte našeg trenera Matiju na broj mobitela: 0915076390