Nakon dugih pregovora u Dinamo je stiglo i peto ovoljetno pojačanje. Iz redova MNK Nacional, prvaka Hrvatske i osvajača državnog kupa, stiže nam Davor Kanjuh.

Davor Kanjuh (rođen 20.07.1989. u Zagrebu) domaći je dečko iz zagrebačke Dubrave. Popularni Dado dugi je niz godina proveo u velikom nogometu, u dresu domaće NK Dubrave, a potom i NK Trnja. Paralelno s velikonogometnom karijerom Dado je svoju sreću tražio i na malom terenu gdje je postizao zapažene rezultate, ponajviše se to odnosi na nastupe u dresu VERN-a s kojim već godinama postiže odlične rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Sjajne igre i još bolji karakter prepoznali su i u MNK Nacional u kojeg je Dado prešao početkom prošle sezone te odmah zauzeo mjesto u udarnoj postavi. Prvi dio sezone proveo je kao jedan od najvažnijih igrača Nacionala, ali je dolaskom pojačanja u drugom dijelu sezone pao u drugi plan. Sezonu je završio kao osvajač kupa i državni prvak.

Kanjuh je bio velika želja našeg stručnog stožera i kapetana Matije Đulvata koji već godinama surađuje s Dadom u dresu VERN-a, a upravo će mu dvojica Matije (Đulvat i Capar) biti glavni konkurenti na poziciji zadnjeg igrača.

Svoj premijerni nastup za Futsal Dinamo imat će na predstavljanju Kluba 5.9.2015. godine na zagrebačkoj Šalati!