Teško je povjerovati da je već preko tri tjedna prošlo od zadnje tekme Dinama. Dok smo se tek krenuli privikavati na novonastalu situaciju oko Covida-19, naš je voljeni Zagreb pogodila serija potresa, te smo svi zajedno morali stati na branik grada. I tako prolaze dani, tjedni, a mi svi skupa, primorani na novi način života, odjednom imamo više vremena osvrnuti se oko sebe, prebirati  po sjećanjima, razgovarati s bližnjima…

Ponekad, pogotovo u trenucima kad nam ne ide sve od ruke, kad život pred nas stavi izazove koji nam se na prvu čine nepremostivi, Dinamo nam postaje i ostaje nit vodilja. A ima li  jače i iskrenije emocije od one kad Dinamo zabije gol. Upravo iz tog razloga odlučili smo se svi zajedno podsjetiti na najljepše pogotke našeg Futsal Dinama. Suzili smo izbor na njih 32 (od ukupno 629), još ćemo vam ih nekolicinu prikazati izvan konkurencije, a na vama je da, preko anketa na našoj Facebook stranici, izaberete najboljeg od najboljih. Svaki od njih nosi u sebi svoju draž, budi uspomenu, sjećanje, emociju koju nosimo u sebi. 

Da, nogomet se u konačnici igra za golove, a mi, Bogu hvala, imamo na što biti ponosni. Isto tako, svjesni smo da bi svatko od nas vjerojatno sastavio svoju top listu, i to je ono što čini samo nadmetanje zanimljivim. Mi ćemo vam za svaki predloženi gol dati neko naše objašnjenje zašto je baš taj ušao u izbor za #najgolfutsaldinama.

Iskreno se nadamo kako će nam ovaj natječaj svima skupa uljepšati razdoblje koje je pred nama, dati nam novu snagu i  još nas jače povezati u veliku plavu obitelj.

Glasuj za svoj #najgolfutsaldinama.

Dinamo – to si ti!