Nakon što je prema izboru navijača za najboljeg pojedinaca infarktne utakmice protiv Square izabran Kristijan Grbeša, pred nama je novo glasovanje. Dinamovi navijači ovog puta imaju priliku izabrati najzaslužnijeg među nama za peto uzastopno prvenstveno slavlje.

Podsjećamo, jučer smo u Vrgorcu nakon preokreta svladali istoimenog domaćina s 2:1. Iako je čitava ekipa pružila herojsku partiju, pogotovo u trenucima kad smo ostali s igračem manje na terenu, mi smo odlučili nominirati trojicu: Gorana Škorića, Sadata Ziberija i Hrvoja Penavu.

Povratnik među vratnice Goran Škorić opet je zablistao u Tinovu gradu. Nakon što nam je lani zamalo donio bod, ovog puta je bio na čelu Dinamove utvrde. Primio je jedan gol, ali je obranio niz teških udaraca domaćina. Posebno je sjajan bio u zadnje tri i pol minute, kad su domaćini krenuli u igru s igračem-vratarom. Tad je umalo i postigao pogodak, ali je njegov udarac zaustavila prečka.

Sadat Ziberi tijekom čitave je utakmice driblinzima izluđivao obranu Vrgorca. Koristio je prilike kad su se na njemu našli neiskusni domaći puleni ili neki od teretnih braniča, te na taj način stvarao višak. Zakuhao je nekoliko odličnih situacija pred golom Vrgorca, ali njegovu  nesebičnost suigrači nisu iskoristili.

Ipak, da Dinamo ne bi žalio za propuštenim prilikama, pobrinuo se naš „fox in the box“ Hrvoje Penava. Autor vrgoračkog preokreta bio je posebno inspiriran tijekom jučerašnjeg dvoboja. Ginuo je tijekom čitavih 40 minuta, a vrijedi ponovno spomenuti njegova dva sjajna pogotka za velika Dinamova tri boda.

Još jednom podsjećamo kako će igrač s najviše titula Karlovačko igrača utakmice na koncu sezone biti proglašen za Karlovačko igrača sezone.