U drugom kolu 1.HMNL Futsal Dinamo je s 4:1 nadvisio Square i stigao do prvih prvenstvenih bodova. Dinamo je dominirao od samoga početka i na kraju upisao zasluženu pobjedu. Ovo je ujedno bila prva službena utakmica pred Dinamovim navijačima za nekoliko igrača.

> Futsal Dinamo povratak navijača na tribine obilježio sigurnom pobjedom!

U izboru za Poliklinika Milojević igrač utakmice izabrali smo dva kandidata, Mihovila Prgometa i Davora Kanjuha (iako su u uži krug kandidata ušli još Hrvoje Penava i Filip Novak).  Na vama je da u anketi na našoj Facebook stranici glasujete za boljega od njih.

Mihovil Prgomet odigrao je odličnu utakmicu, a za „desetku“ je falio još samo pogodak. Proigrao je svoje suigrače kod prvog gola (strijelac Kanjuh) i trećeg (strijelac Novak), nerijetko se izvlačio na beka i bio standardno dobar u konstrukciji našeg napada.

Davor Kanjuh zabio je za 1:0 nakon lijepe akcije s Grbešom i Prgometom. Na kraju je asistirao Grbeši za konačni rezultat od 4:1. U obrani je bio standardno neprelazan, a prema naprijed je komandirao našim napadom. Kada Dado odigra ovakvu utakmicu, Dinamo jako rijetko gubi.

Glasanje za Poliklinika Milojević igrač utakmice traje do početka utakmice s Universitasom protiv kojega za vikend igramo u Splitu.

Dinamo – to si ti!