Futsal Dinamo danas će u 18 sati odigrati utakmicu 3. kola 1.HMNL kod Univeritasa u Splitu. Domaćini su organizirali izravni prijenos utakmice na UnisportTV-u, a za potrebe prijenosa angažirali su i komentatorski dvojac.

Izravni prijenos screenshot

Iako Futsal Dinamo još nije izgubio od Universitasa, sve četiri utakmice bile su neizvijesne, borbene i sadržajne. Prve dvije završile su neriješeno, a prošlosezonske je Dinamo prelomio tek u posljednjim “četvrtinama” utakmice.

> AFC Universitas: Studenti u potrazi za prvim bodovima!

“Sve naše utakmice protiv AFCU-a su bile teške, pune preokreta tako da ne očekujem ništa manje ni ovaj put bez obzira na promjene u obje ekipe. Na nama je da opravdamo status favorita u ovom susretu i vratimo se kući s 3 boda.”, rekao je Mario Herceg u intervjuu za CroFutsal.

Plave u današnjem dvovoju ne smije zavarati niti činjenica da su Splićani ove sezone do sada odigrali tri utakmice više (ovim putem im čestitamo na osvajanju regionalnog kupa), niti zbog toga treba očekivati umor domaćina. Iako za sada AFCU nema bodova na kontu, u utakmicama prva dva kola, protiv Squarea (1:3) i Crnice (2:3), dokazali su svoju kvalitetu i nijanse su ih dijelile barem od boda.

Večeras (18h), uz izravni prijenos, očekuje nas neizvijesna i zanimljiva utakmica s koje se nadamo vratiti sa sva tri boda.

Dinamo – to si ti!

(Foto: AFC Universitas)