I utakmicu u Vrgorcu, koja se igra danas s početkom u 17:30 u sklopu 6. kola 1.HMNL, moći ćete pratiti u izravnom prijenosu na YouTube kanalu Makarska sporta!

Futsal Dinamo u Vrgorac putuje bez Kristijana Grbeše koji je prije mjesec dana na Kup utakmici u Pločama zaradio težak udarac u bubreg te ga, kako stvari stoje, neće biti do kraja polusezone.

S druge strane, u redovima domaćina nema kartoniranog Duška Martinca, dugogodišnjeg najboljeg strijelca lige, igrača koji je inače bio posebno inspiriran protiv Dinama i do sada nam je zabio 14 pogodaka u 11 međusobnih susreta.

U Vrgorcu smo oduvijek igrali izjednačene i efikasne utakmice. U jučerašnjem predstavljanju naših protivnika istaknuli smo podatak da je na naše tri posljednje utakmice palo čak 28 golova, što iznosi gotovo 10 po utakmici.

Posljednje utakmice u Vrgorcu bile su vrlo efikasne!

Dinamo je nakon dobrog ulaska u sezonu nanizao tri utakmice bez poraza, a Vrgorac se nakon pet kola nalazi na pretposljednjem mjestu s tek jednom pobjedom. No, ta jedna pobjeda ostvarena je protiv viceprvaka Novog Vremena i to u susjednoj Makarskoj!

Obje momčadi u ovoj utakmici ne mogu računati na svoje ponajbolje igrače i najbolje strijelce, koji bi se još k tome našli u međusobnom duelu, tako da s te strane ne možemo reći da je jedna od strana u prednosti.

>> Težak protivnik unatoč burnom i prometnom ljetu

Svi naši igrači koji popodne istrče u dvorani Davor Jović moraju dati svoj maksimum, znojem natopiti dres s Dinamovim grbom na srcu te na kraju uzdignute glave napustiti teren.

Promjenjivi rezultati, usponi i padovi, dio su svakog sportskog kluba na svijetu. Ono što je bitno je dati sve od sebe. A onda će doći i rezultat.

Dinamo – to si ti!