Poznat je međunarodni protivnik s kojim će Futsal Dinamo 9. rujna odigrati prijateljsku utakmicu na tradicionalnom otvaranju sezone na Šalati. Našem klubu u goste dolazi grčki prvoligaš Doukas School A.C.

 

Doukas SAC je grčko sportsko društvo koje ima košarkaški, rukometni, atletski, badmintonski, gimnastički i, jasno, futsal klub. Doukasova futsal ekipa jedna je od najboljih u Grčkoj. Osvojili su jedan naslov prvaka i pet Grčkih kupova, od kojih posljednji prošle sezone.

 

U nedavno završenoj sezoni dospjeli su i do polufinala prvenstva u kojem su izgubili od kasnijeg prvaka Athine 90, od koje su godinu dana ranije izgubili i u finalu prvenstva. Athina 90 ovogodišnji je protivnik hrvatskog prvaka u UEFA Futsal Cupu.

 

“‘Jesi bio na Šalati?’, ovo je pitanje koje najčešće kruži među ljudima. Svi oni koji su do sada bili na Šalati mogli su osjetiti kolika je ljubav navijača prema Dinamu. Ove godine predstavljamo momčad koja će se boriti za prvaka države, ali prije svega, mi predstavljamo klub koji živi zbog svojih članova i navijača. Pozivam sve navijače koji još nisu doživjeli Šalatu neka nam se pridruže i osjete puno pozitivne energije i ljubav prema Dinamu. Oni koji su bili, jedva čekaju da ponovno dođu”, rekao je predsjednik i kapetan Futsal Dinama, Matija Đulvat.

 

Cijena ulaznica za Šalatu iznosi 25 kn, a za djecu mlađu od 12 godina ulaz je besplatan. Ulaznice će u prodaju biti puštene 1. rujna, a moći ćete ih nabaviti u Ilici 37 ili preko sustava Entrio.

 

Dvoboj protiv Doukasa Futsal Dinamu će ujedno biti će prilika za predstavljanje momčadi za novu sezonu u kojoj napadamo naslov prvaka Hrvatske.

 

Pripreme našeg kluba počinju 25. kolovoza.  U ponedjeljak, 29. kolovoza, naša momčad putuje u Zadar na Futsal Week gdje će igrati protiv finskog kluba Kemija i Futsal Zadra.  

 

Nakon Zadra, momčad će se uputiti u Švicarsku gdje će na jakom međunarodnom turniru, od 2. do 4. rujna, igrati protiv portugalskog doprvaka Benfice, prvaka Češke Era-Pach Chrudima i prvaka Švicarske i domaćina turnira, AFM Futsal Maniacsa.

 

Vidimo se ubrzo na Šalati!Dinamo to smo mi!