Nakon Mateja Horvata, kapetana U-21 futsal selekcije, još je jedan igrač iz te vrste pojačao modri stroj. Riječ je o Sadatu Ziberiju (rođen 29.08.1993.) pristiglom iz gradskog rivala MNK Alumnus s kojim je postigao velike stvari, ali i odlučio okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri.

Popularni Ziba nakon velikog nogometa okrenuo se futsalu. Svoje prve korake napravio je u MNK Zagreb Zapad iz kojeg je prešao u MNK Petar te na kraju u MNK Alumnus gdje je zasjao na završnici juniorskog prvenstva Hrvatske i ponio titulu najboljeg strijelca turnira. Nakon toga Zibina je karijera krenula strelovitim usponom, ubrzo je zaigrao i za seniorsku ekipu s kojima je osvojio titulu državnog prvaka u sezoni 2013./14. U taj uspjeh Ziba je ugradio mnoštvo golova i dobrih prezentacija koje su mu donijele zasluženi poziv u U-21 selekciju, ali i nekoliko inozemnih ponuda.

Ziba dolazi kao pojačanje s pregršt domaćeg i međunarodnog iskustva. Nastupao je i u UEFA Futsal kupu te se sa svojim suigračima Tothom i Horvatom okitio naslovom europskog sveučilišnog prvaka prije više od mjesec dana.

Naše novo pojačanje zauzet će upražnjenu poziciju koja je nastala odlaskom Marka Pavlovića u redove gradskog rivala MNK Uspinjača.

Svoj premijerni nastup za Futsal Dinamo imat će na predstavljanju Kluba 5.9.2015. godine na zagrebačkoj Šalati!