Iako su službena prvenstva Hrvatske za juniore i kadete, koja se igraju pod okriljem Hrvatskog nogometnog saveza, otkazana zbog virusa koji uzrokuje bolest Covid-19, u Zagrebu (NC Šalata, Zagrebački velesajam) 13. i 14. lipnja u organizaciji Uspinjače Gimke i vinkovačke Aurelije održat će se turnir Summer Futsal Cup koji je prozvan neslužbenom završnicom prvenstva za sezonu 2019/20.

Unatoč toj tituli, na turniru će sudjelovati i dva slovenska kluba, Bronx iz Škofija na juniorskom i kadetskom turniru te Siliko Futsal iz Vrhnike na juniorskom turniru.

Summer Futsal Cup Juniori: Futsal Dinamo, Aurelia Futsal, Bronx (SLO), Brod 035, Futsal Pula, Nova Gradiška, Siliko Futsal (SLO), Uspinjača Gimka

Summer Futsal Cup Kadeti: Futsal Dinamo, AFC Universitas, Aurelia Futsal, Bronx (SLO), Brod, Brod 035, Fotex Junajted, Futsal Pula, Hajduk Split, Jesenje, Sveti Patrik, Uspinjača Gimka.

Podsjetimo, juniorska momčad Futsal Dinama plasirala se na završnicu prvenstva osvojivši 1.HMNL Zapad svladavši Uspinjaču Gimku s ukupnih 12:3.

> Juniori – prvaci 1.HMNL Zapad za sezonu 2019/20

Kadeti nisu uspjeli izboriti državnu završnicu, no za vikend će imati “popravni ispit” te će na neslužbenom prvenstvu imati priliku pokazati svoju kvalitetu.

> Kadeti ove sezone iščekuju iskorak

Dinamova Škola Futsala: