Od samih početaka članskog modela 2014. godine, naši juniori iz godine u godinu rastu. Dečki ulaze u zadnju godinu natjecanja po dobnim kategorijama te mnoge od njih sljedeće sezone čeka ozbiljni seniorski futsal. Treba napomenuti kako mnogi naši juniori stasaju u prvotimce Futsal Dinama te je vrlo važno u ovoj dobi dečke adaptirati na još jedan viši nivo. Danas na utakmicama 1. HMNL, Hrvatskog kupa, ali i mnogim prijateljskim i humanitarnim akcijama tako u plavom dresu bodrimo bivše juniore, a sada seniore, poput Čekola, Dekanića, Gagulića, Šulentića, Maloševca, Mužara, Cvišića

Naši juniori nastupaju, uz mnogobrojne turnire, na MNL FER gdje se privikavaju na seniorski futsal protiv momčadi ‘starije’ dobne skupine. Također, liga odlično služi i za uigravanje za Hrvatsku malonogometnu ligu. Juniori su u jesenskoj sezoni MNL FER 2019 zauzeli 12. mjesto od 16 momčadi uz omjer 4 pobjede, 2 neriješena i 5 poraza. Najveća pobjeda u ligi ostvarena je protiv Microblinka (4:0), a najveći poraz protiv Svetog Petra 2 (0:4). U sezoni MNL FER proljeće 2020. nakon par uvodnih poraza, dečki su na pogon Filipa Novaka pobijedili Microblink rezultatom 4:3 te remizirali 3:3 s ekipom SM RingoelCvjetno Pinkdroids i ‘je Zakon’ su u prvom, odnosno, trećem kolu bili prejaki, dok u drugom kolu je zbog neiskustva branjenja golmana igrača prosuto vodstvo 3:1 pred kraj susreta protiv momčadi Shish.

S druge strane, u HMNL-u naši juniori su bili fantastični u regularnom dijelu sezone gdje su uz 7 pobjeda imali jedan remi s Uspinjačom (2:2) te iznenađujući poraz u posljednjem kolu 3:2 protiv momčadi Zagreb 92 koji ih je bacio na drugo mjesto. U polufinalu su se tako dečki sučelili s trećeplasiranim Bjelovarom. Već u prvoj utakmici na pogon Tonija Vučkovića ostvarena je prednost od 4 pogotka (6:2) da bi u uzvratu u Zagrebu naši juniori svladali i treći put ove sezone Bjelovar – i to s ogromnih 13:1. U, rekli bismo, očekivanom finalu čekala nas je Uspinjača Gimka. Prva utakmica nam je donijela domaći parket i tvrdo prvo poluvrijeme s ‘talijanskih’ 0:0. U drugom poluvremenu potpuni kaos – raspad Uspinjača Gimke kojem je kumovala odlična igra naših juniora. I čak 8 komada u suparničkoj mreži. Tako je uzvrat na ‘gostovanju’ bio više-manje formalnost, ali dečki su ponovno svladali Gimku s 4:3 dok je Toni Vučković u dvjema finalnim utakmicama potvrdio status najboljeg strijelca, Mateo Mužar da s njim momčad dobiva drugačiji DNK, Dragaš Selaković da je odlična prinova, a Antonio Čičić da je igrač na kojeg se uvijek može računati.

Mi se nadamo da ćemo uskoro naše juniore gledati i u seniorskom dresu kako slave golove i pobjede – ponovno s našim Alenom Jukićem “Jukom”.

Sve rezultate juniora možete pronaći OVDJE, a tekstove u kojima predstavljamo kategorije naše Škole OVDJE.

Naša Škola nastavila je trenirati i za vrijeme samoizolacije, a treninge smo omogućili i našim članovima:

> Škola futsala radi punom parom, a sada je otišla i korak dalje!