Kadar Futsal Dinama za sezonu 2021/22 je sljedeći:

Golmani: Ivan Pavlić, Ante Piplica, Filip Domiter
Zadnji: Davor Kanjuh, Mateo Mužar
Desni: Kristian Čekol, Kristijan Grbeša, Filip Novak
Lijevi: Nikola Badrov, Toni Vučković, Antonio Konsuo, Kiko Dragaš Selaković
Pivoti: Mihovil Prgomet, Jakov Mudronja i Luka Bjelić

Dinamo u novu sezonu ulazi sedam igrača iz svoje Škole futsala: Filip Domiter, Mateo Mužar, Kristian Čekol, Filip Novak, Toni Vučković, Kiko Dragaš Selaković i Luka Bijelić.

Napomenimo kako je pomoćni trener Nikola Grgić također izdanak Dinamove škole koju sada vodi.

Preostali igrači su iskusni i mladi vratari: Ivan Pavlić, kao golman s titulama prvaka države i mlada nada hrvatske reprezentacije Ante Piplica.

O karijerama Davora Kanjuha, Kristijana Grbeše i Mihovila Prgometa ne trebamo puno pričati. Oni su s nama već 6-7 godina i vrijeme je da napokon osvoje s Dinamom titulu!

Nikola Badrov je zahvaljujući sjajnim predstavama na proljeće ponio nagradu najboljeg igrača sezone 2020/21, a od srebrnog Jakova Mudronje se jako puno očekuje.

Antono Konsuo je drugo ovoljetno pojačanje. Jedan od najvećih talenata dubrovačkog bazena debi je imao na Šalati, još je mlad i mogao bi se razviti u jako dobrog igrača.

Prosjek godina Dinamovih igrača je 23.9. 

Na Matiji Đulvatu, treneru koji zna najbolje te igrače, ali i ostatku stručnog stožera, pomoćniku Nikoli Grgiću, fizioterapeutkinji Tini Krmpotić i treneru za fizički pripremu Hrvoju Božičkoviću je da od ovog spoja mladosti, kvalitete i iskustva, napravi iskorak u prvenstvu.

Ne zaboravimo na povratak najboljeg igrača.

Od iduće sezone opet nas je šest na terenu!

Kadar Futsal Dinama za sezonu 2021/22 pojačan je sa šestim igračem

Kadar Futsal Dinama za sezonu 2021/22 pojačan je sa šestim igračem

Kadar Futsal Dinama za iduću sezonu imao je premjeru na Šalati 2021. Nova sezona počinje početkom listopada utakmicom protiv AFC Universitasa u Zagrebu.

>> Poznat raspored za sezonu 2021/22 – Đulvat: Drago mi je da prvenstvo otvaramo na domaćem terenu