Kadeti i juniori započeli su svoja natjecanja u sklopu Hrvatske malonogometne lige – Zapad. Mlađe kategorije su na rasporedu imale dvostruka kola u ZNS ligi. Pregršt zanimljivih utakmica je definitivno ono što veseli sve naše polaznike.

Juniori su u nedjelju imali dvostruki program. Ujutro je, već uobičajeno, na rasporedu bilo posljednje kolo prve faze MNL FFER. Momčad Kako to je tri puta vodila u utakmici, a naši dečki su prva dva puta uspjeli stići rezultat (Kiko Dragaš Selaković), međutim, na kraju su poraženi 3:2. Tako su, nakon odličnih predstava na početku, juniori prenijeli tek 3 od 9 mogućih bodova u Ligu za prvaka ostvarenih protiv Qualije.

U 1. HMNL Zapad u 1. kolu na gostovanju protiv momčadi Zagreb 92 ostvarena je visoka pobjeda rezultatom 8:1. Strijelci su bili Luka Bjelić (3), Dragaš Selaković (2) te po jednom Mario Šoštarić, Jure Jakovljević i Marko Briški. Tako su juniori nastavili ondje gdje su stali prošle sezone – pobjednički!

Za razliku od juniora, kadeti su bili prošle sezone manje uspješni. Ipak, ove sezone dečki su krenuli pod vodstvom novog trenera Daniela Matkovića s pozitivnim ishodom. Susret s MNK Jesenje završio je miroljubivo, 2:2, a strijelci su bili Gabriel Bosek i Filip Vukelić. Dečki su zadovoljni svojom izvedbom, a uvjereni su da mogu i još bolje.

U ZNS ligi, dvostruka kola su odigrale momčadi Futsal Dinama U-13, U-11 i U-9.

Futsal Dinamo U-13 je izgubio od Hrvatskog dragovoljca rezultatom 3:1, a počasni pogodak je postigao Filip Gašparović. Dečki su zato u drugoj utakmici se iskupili. Isti igrač je zabio hat trick, a po pogodak su još dodali Domagoj Jurjević, Gabriel Bosak te Robert Županić. I dok je Zagreb 92 loptu vadio iz mreže šest puta, Futsal Dinamo je kapitulirao tek jednom te je konačni rezultat na semaforu bio teniski – 6:1.

Kategorija U-11 je bila igrala je, u izmijenjenom sastavu bez Purgija, Jure, Škrinje, Fiće, Noe i Vida, dva derbija – s prvom i drugom momčadi Uspinjače Gimka. Osvojena su 4 velika boda (pobjeda 6:3 i remi 3:3) te su dečki zadržali vodeću poziciju na tablici. Najraspoloženiji je bio Roko Čulina s pet golova, po jedan u svakoj utakmici je zabio i Patrick Bosek, a po jedan su zabili sve bolji i čvršći Lukas Lalić i Roko Stanzl. Kako je ZNS liga prošle sezone prekinuta na pola natjecanja, sigurni smo da su dečki gladni pobjeda i medalja za ovu sezonu.

Futsal Dinamo 2011./2012. je u prvoj utakmici dana izgubio  od MNK Zagi 1:6, a jedini pogodak za plave je zabio Matko Vuković. U drugoj utakmici sjajna predstava naših protiv Uspianjače Gimka (0:0) je dečkima osigurala bod. Dečki su se sjajno borili u obrani, a moramo napomenuti kako smo igrali s čak pola momčadi koja je 2013. godište! Posebne pohvale idu strijelcu Matku u prvoj utakmici te Filipu Krolu i Svenu Katiću. Naravno, čestitamo svim dečkima na fer i sportskom ponašanju prije, za vrijeme i nakon utakmica.

Upiši Školu Futsal Dinama