Za vikend su naši kadeti i U-15 generacija bili slobodni. Iskoristili su suho vrijeme za lakši trening penjanjem i druženjem na Sljemenu. Zajedno s trenerima dečki su ‘osvojili’ Planinarski dom Risnjak. Sljeme vikendom je odlična vrsta rekreacije i još boljeg međusobnog upoznavanja.

Kadeti i U15 na Sljemenu

Kadeti i U15 generacija vikend su proveli na Sljemenu

Juniori uvjerljivi protiv “Politologa”, polovičan uspjeh mlađih generacija

Juniori su bili slobodni u MNL FFER te su iskoristili subotu za prijateljski ogled s momčadi FPZG Futsal, odnosno, studentima politologije. Dinamo je bio bolji i pobijedio je rezultatom 7:3, a utakmica je bila prava prijateljska s pregršt odličnih poteza.

Natjecateljske utakmice su igrali jedino U-9, U-11 i U-13 generacije u Futsalito ligi.

Futsal Dinamo U-13 je s dvjema pobjedama, protiv Gimke SC Dubrava 9:0 i MNK Zagi 7:2, zadržao prvo mjesto na tablici. Dečki imaju u pet kola stopostotni učinak. Posebno raspoloženi su bili Patrick Bosek sa 6 postignutih pogodaka, Karlo Marinović s 3 pogotka, Vito Ivčić, Max Milojević i Jan Cindrić s 2 pogotka te Gabriel Bosek s jednim pogotkom.

U U-11 kategoriji Lukas Lalić zabija za vodstvo u 30. sekundi utakmice protiv Gimke Malešnica. U drugom poluvremenu autogolom suparnik izjednačue na 1:1, a ponovno u zadnjoj sekundi primamo gol za 1:2. Naš golman je dirao loptu van šesterca rukom te smo iz slobodnog udarca nesretno primili pogodak.
Sjajnim obranama našeg golamna, čvrstom igrom u oba smjera Lukasa i Domagoja Spreicera dečki su se borili do posljednjeg trenutka. Ostaje žal što ponovno dobra igra nije okrunjena bodovima. Takoje Futsal Dinamo U-11 ostao na četiri boda u pet utakmica, a mogli smo imati minimalno dvostruko više.

Futsal Dinamo U-9 je poražen 4:0 od Futsal Gorice, a trenerica Tena Vrh vjeruje da će učestalijim i redovitim treninzima i sam rezultat doći na red.

Škola Futsal Dinama će i dalje nastaviti, mimo treninga i utakmica, s raznim popratnim aktivnostima poput odlazaka na Sljeme, radionica vezanih uz nutricionizam i prehranu, odlazaka u muzeje, na priredbe…

Dinamo – to si ti!

Upiši Školu Futsal Dinama