Juniori su doživjeli u petom kolu svoj prvi poraz. Momčad Skila u vrlo dobroj i tvrdoj utakmici je uspjela rezultatom 1:0 savladati naše dečke. Trener Alen Jukić nije krio nezadovoljstvo nakon utakmice. Želje, volje i htijenja nije nedostajalo, ali ovoga puta su mladi Dinamovci morali potpisati kapitulaciju. Nedostajalo je više koncentracije na suparničkoj polovici, ali smo sigurni da će juniori već protiv sljedećeg suparnika igra biti na nivou kao i prva 4 kola.

Od ovog vikenda su i kadeti krenuli sa svojim natjecanjima. Da će priprema za razdoblje kada će postati juniori biti žestoka, pokazala je već prva utakmica. Suparnici su trebali biti Puljani i Varaždinci, međutim, zbog ovogodišnje novonastale situacije odigrana je utakmica samo s vršnjacima iz nekadašnjeg glavnog grada Hrvatske. Nakon odličnih igara i rezultata u prijateljskim utakmicama, dečki su jedva dočekali natjecateljski ritam. Nažalost, trener Daniel Matković se susreo na samom početku s problemima te prvo kolo nije mogao računati na Ajdina Ridžala, Mateja Šimića te Stjepana Vrbaneka. Kadeti iz MNK Fotex Junajted su se pokazali kao bolji suparnik dok je kod nas briljirao Filip Vukelić s tri pogotka. U sljedeća tri Mastersa dečke očekuje još šest različitih suparnika tako da imaju vremena još uvijek osigurati Final Four. Podsjećamo, turniri se igraju u Šibeniku, Omišu i Zagrebu gdje smo mi domaćini.

Naša generacija U-15 ponovno je poražena od županjske MNK Delte. Ovaj put prikazana je mnogo bolja igra, strijelci za plave bili su  Sven Kušlan, Tin Dičić i Leo Selimić. Vjerujemo kako će nakon početnih nekoliko kola doći pobjede na red jer igrom dečki to zaslužuju.

Futsal Dinamo U-13, s druge strane, dokazuje koliko se višemjesečni treninzi isplate. Prošle sezone su treninzi bili naporni, rezultati su oscilirali i trud i rad su polako do kraja sezone došli do izražaja. Ove sezone dečki ubiru plodove rada u Futsalito ligi te u tri kola imaju isto toliko pobjeda. Pogotkom Selimića poražena je Uspinjača Gimka te s maksimalnim učinkom dečki dočekuju pauzu koja slijedi ovaj vikend za sve kategorije.

Futsal Dinamo U-11 odigrao je fantastičnu utakmicu za neutralne gledatelje s MNK Zagi. Na kraju je 2:2 najpravedniji rezultat, a naša pomlađena momčad se odlično snašla na terenu. Pogotke su zabili Domagoj Spreicer i Sven Katić koji je bio uvjerljivo najmlađi na terenu. Čestitamo svima!

Našoj najmlađoj natjecateljskoj kategoriji do sada ove sezone, generaciji 2012./2013., nikako da se sreća osmjehne. Ponovno jako lijepa igra naših kikića nije okrunjena pozitivnim rezultatom, ali treba naglasiti da je najbitnije da djeca igraju i raduju se svakom susretu. Gimka Malešnica se veselila pogocima dva puta, a Futsal Dinamo samo jednom – zabio je Matko Vuković.

Slijedi nam pauza, a s tekmama nastavljamo 7. i 8. studenog.

Dinamo – to smo mi!

Upiši Školu Futsal Dinama