Kadete ove godine vodi naš bivši igrač Nikola Grgić. Gledajući čisto statistički i matematički samo brojke, običan čitatelj ili promatrač bi se definitivno prevario ne znajući da se u ovoj momčadi krije ogroman potencijal. Širina kadra koja bi izoštrila konkurenciju i donijela još veću razinu kvalitete je glavni nedostatak momčadi koja je rasla kako je sezona odmicala. Svakim novim tjednom dečki su na fizičkoj bazi bili sve bolji, a individualne greške tijekom utakmica su počeli minimalizirati što se i vidjelo na rezultatima.

Kadeti su u listopadu i prosincu odigrali dva Mastersa; onaj u Vinkovcima gdje su upisana tri visoka poraza, te onaj u Omišu koji je ostavio puno bolji dojam gdje smo se do zadnjeg kola borili za prolaz nakon pobjede nad MNK Crnicom i tijesnog poraza od MNK Olmissuma.

U HMNL Zapad su početna kola obilježena porazima od kojih je najuvjerljiviji bio protiv MNK Jesenje (2:8). Protiv momčadi Zagreb 92 ostvaren je prvi bod pogotkom Boseka da bi nas i drugi put u sezoni nakon toga savladala MNK Uspinjača Gimka (Ćatić i Topolovec su ublažili poraze protiv gradskih rivala). Sve boljom igrom na pogon Šoštarića i Šabana dečki su ostvarili i prvu pobjedu protiv Alumnusa u Sesvetama. Nažalost, uslijedio je najteži poraz sezone od Bjelovara, a u posljednja dva kola smo Novom Marofu i Jesenju zabili po tri pogotka što pokazuje da momčad ima mnogo napadačkog potencijala.

Vjerujemo da će Grgini dečki posložiti i zgusnuti obranu te ostvariti neke trenerove taktičke zamisli kako bi na svom kontu imali još više pozitivnih rezultata.

Nastupaju: Lovro Hlupić, Karlo Čabraja, Ivano Rigljan, Ervin Ćatić, Ervin Šaban, Mario Šoštarić, Gabriel Bosek, Ajdin Ridžal, Luka Klobučar

Trener: Nikola Grgić

~

Sve rezultate kadeta možete pronaći OVDJE, a tekstove u kojima predstavljamo kategorije naše Škole OVDJE.

> Počinjemo trenirati u sigurnim uvjetima, veselimo se vidjeti vas opet!