Uspješno smo otvorili 2016. godinu prijateljskim susretom s Varteksom, a sada ćemo se osvrnuti na prošlu. Cilj je do 15.01.2016., kada krećemo s novim učlanjenjem, analizirati financijske i sportske rezultate te članstvo koje je prioritet našeg Kluba. U dva teksta opisat ćemo i analizirati sve vezano za članstvo u 2015. godini te nakon toga priječi na sportske i financijske rezultate. Naravno svaka vaša kritika, primjedba i pohvala su dobrodošle!

Krenut ćemo s nama najvažnijom stvari – učlanjenjem.

Prošla godina (2015.) druga je godina u kojoj smo sustavno prikupljali i upisivali članove u Futsal Dinamo. U toj godini ukupno smo upisali 1325 članova, iz 19 država te s četiri kontinenta (Australija, Sjeverna i Južna Amerika te Europa)! Dokaz je to da se pozitivna priča oko Kluba daleko čuje. Ponosni smo na činjenicu kako su naši članovi u svim Hrvatskim regijama i gradovima, ali nas posebno veseli dobra povezanost s navijačima izvan domovine. No, krenimo redom, daleko najviše članova Futsal Dinamo ima u Gradu Zagrebu, njih 1057. Od ostalih gradova prva po broju članova je Velika Gorica, odmah iza nje ide Karlovac te Zaprešić. Ako pogledamo članstvo po državama, dolazimo do podataka kako iza Hrvatske koja ima najviše članova odmah ide Bosna i Hercegovina, a grad s najviše članova izvan Hrvatske je Neum, nakon njega Beč te Čapljina. Ovakav velik broj članova u spomenutim gradovima sigurno je zasluga naših vrijednih povjerenika Danijela Perića (Južna Hrvatska i Hercegovina) te Darija Barbića iz Beča koji su svojim radom upisali velik broj članova. U drugom djelu teksta o članstvu za 2015. detaljnije ćemo predstaviti i opisati rad naših povjerenika koji će sigurni smo i ove godine napraviti odličan posao. Ovdje možete saznati kako postati Dinamov povjerenik za svoj kraj/regiju/grad. Kada pogledamo ostale države u kojima imamo velik broj članova dolazimo do Švicarske koja je na drugom mjestu iza Bosne i Hercegovine. Ovaj podatak ne čudi, ako znamo da je Dinamo prošle (2015) godine dva puta gostovao u Švicarskoj na turnirima. Gotovo u svakom većem Švicarskom gradu postoji član Futsal Dinama. Nakon Švicarske po broju članova idu Njemačka te Austrija u kojoj velika većina članova dolazi iz Beča.

Kada analiziramo članove po dobi dolazimo do omjera 434 maloljetna člana na 891 punoljetnog člana, a posebno nas veseli činjenica da je u 2015. godini čak 71 jedna beba tek rođena postala članom Kluba! Sigurni smo da nema brige za naš Klub u budućnosti!

Iako, smo mi malonogometni Klub kojeg prate navijači, možemo se pohvaliti kako je 417 pripadnica ljepšeg spola prošle godine bilo članicama Futsal Dinama. Isto tako smo sigurni da taj broj u 2016. godini može rasti te da će sve više ženske populacije postati ponosne članice Kluba!

U drugom dijelu o članstvu iz 2015. godine analizirat ćemo odnos 2014/2015 te rad naših vrijednih povjerenika.

ČLANSTVO ZA 2016. GODINU KREĆE 15.01.2016. GODINE I UPISIVATI ĆEMO GA DO 20.12.2016!!!

DINAMO TO SMO MI!!!