Nakon poziva svim zainteresiranim članovima našeg kluba da prijave svoje kandidature za predsjednika, njegovog potpredsjednika i tajnika, te članove Nadzornog odbora, na adresu Futsal Dinama službeno je zaprimljena jedna pravovaljana kandidatura za predsjednika kluba koju je poslao Matija Đulvat. U nastavku pročitajte Matijin program kojeg će pokušati ostvariti ukoliko bude izabran…

PLAN I PROGRAM RADA OD 2015-2019

Poštovani članovi, 

niže u ovom dokumentu dostavljam vam plan i program rada u upravljanju MNK Futsal Dinamo, a na kojem  planu i programu se temelji moja kandidatura za predsjednika MNK Futsal Dinamo u sljedećem četverogodišnjem mandatu. U slučaju da meni ukažete povjerenje i izaberete mene za predsjednika niže smjernice će biti temelj mojeg postupanja i razvoja našeg kluba, a sve s ciljem da naš klub postane stabilan prvoligaš koji će u organizacijskom pogledu biti na ponos svim članovima i cjelokupnoj sportskoj zajednici. Svjestan sam da je pred nama puno izazova, napornog rada i odricanja te ovim putem ističem da ću predsjedničku funkciju obavljati prije svega odgovorno te uz maksimalnu ozbiljnost i predanost. Svi vi, dragi članovi, ste jednako važni dijelovi našeg kluba i vaše eventualno povjerenje će uvijek biti moj glavni motiv da radim najbolje što mogu i na taj na opravdam vašu potporu.

SURADNJA S ČLANOVIMA: 

Članovi su glavna pokretačka snaga ovog kluba i razlog zašto ovaj klub i postoji. Cilj je promovirati klub na teritoriju čitave Hrvatske i Europe (organizacija „Plavih noći“, sudjelovanje na međunarodnim turnirima) i na taj način učiniti dostupnim klub svim članovima. Nastaviti zbližavanje s članovima kroz čim veću angažiranost članova, koji to žele, u radu kluba. Klub ima još puno mjesta za napredak i organizacijski iskorak i u tom smislu su vrata svim zainteresiranim članovima otvorena. Klub i informacije o klubu uvijek moraju biti dostupne za svakog svojeg člana i klub uvijek treba biti otvoren za argumentirane kritike i prijedloge članova.

DIZANJE RAZINE STRUČNOSTI I PROFESIONALNOSTI: 

Cilj je unaprijediti stručni rad kluba u svim segmentima. Stručnost i ozbiljnost u radu su temelj napretka i adekvatne budućnosti kluba. Na sportskom planu to znači dovođenje najboljih i najstručnijih trenera u Hrvatskoj čiji rad je priznat u cijelom svijetu. Konkretnije, već od iduće sezone plan je uključiti gospodina Miću Martića, instruktor FIFA-e i aktualnog izbornika Finske reprezentacije (bivši izbornik Hrvatske reprezentacije i osvajač PH s Alumnusom u sezoni 2013/2014) kao trenera u našem klubu. Zatim, plan je postaviti našeg igrača Matiju Capara, kao najperspektivnijeg trenera u Hrvatskoj za mladež (osvajač  PH za juniore i vice-prvak PH s kadetima u sezoni 2014/2015) za trenera u omladinskoj školi u klubu.

USTROJSTVO OMLADINSKOG POGONA KAO SPORTSKE BUDUĆNOSTI KLUBA: 

Cilj je proširenje omladinske škole uz dosadašnju juniorsku, kadetsku i U-21 ekipu u idućim sezonama ćemo se povezati s vrtićima, školama i fakultetima. U trenažni proces ćemo uključiti naše igrače (posebno KIFovace) koji će tako dobiti potrebno iskustvo za rad i mladeži na najbolji mogući način biti uzor u razvoju. S Mićom Martićem (FIFA instruktorom) ćemo raditi na organiziranju trenerskih tečajeva, kampova i liga koje će dodatno popularizirati futsal. Naša U-21 momčad će se natjecati u županijskoj ligi i tamo će najbolji izdanci naše škole dobiti toliko potrebno iskustvo za igranje u prvoj momčadi.

PRVA EKIPA: 

Želja je zadržati okosnicu i ključne igrače koji su bili dio ekipe koja je osvojila drugu ligu. S obzirom na specifičnost prve lige i mnogobrojna putovanja potrebno je pojačati ekipu mladim i perspektivnim igračima koji mogu prihvatiti izazove prvoligaškog natjecanja i koji mogu biti stalno dostupni ekipi bez obzira na ostale privatne obveze. Karakter igrača i njihove ljudske kvalitete su ispred svega.  S obzirom da ne možemo (u ovom  trenutku) financijski konkurirati najjačim prvoligašima, ideja je da nove igrače privučemo garancijom ozbiljnog i stručnog rada na najvišoj razini te mogućnošću nastupanja u jedinstvenoj atmosferi za futsal. Nastupati za Futsal Dinamo je prije svega čast.

IZGRADNJA DVORANE:

Ključ napretka i finalnog iskoraka prema vrhu je izgradnja vlastite dvorane u Zagrebu što bi nam omogućilo kvalitetniji rad u svim kategorijama kluba i mogućnost dodatnog financiranja kluba kroz komercijalno korištenje dvorane (najam, zakup). Za vrijeme četverogodišnjeg mandata cilj je istu i sagraditi. S obzirom na visinu financijske investicije izgradnje dvorane, potrebno je pronaći vanjskog partnera za realizaciju i financiranje. Navedena dvorana bi ujedno bila i mjesto okupljanja svih članova kluba i mjesto koje bi naš klub smatra svojim domom.

Hvala  vam na svemu. 

Sportski pozdrav, 

Matija Đulvat