Počevši od utakmice protiv Osijek Kelmea (petak, 11.11., dvorana 2 Doma sportova) za svaki pogodak iz kornera, ako pri dodavanju i udarcu lopta ne padne na zemlju, svi gledatelji s ulaznicom dobit će besplatno pivo od našeg sponzora. Karlovačko je tako odlučilo dignuti ulog za igrače i navijače u ovoj vrlo atraktivnoj igri. 

Runda za navijače u slučaju ovog efektnog zgoditka vrijedi na domaćim utakmicama Futsal Dinama u kupu i prvenstvu te mogućem doigravanju. Navijači će piće koje im 'zavrte' igrači moći popiti uoči prve sljedeće službene utakmice kluba u kojoj je Fustal Dinamo domaćin uz predočenje ulaznice s utakmice na kojoj je postignut pogodak. Kako mlađi navijači ne bi bili zakinuti, za njih su osigurani voda ili sok.    

Ovaj potez sponzora je nezabilježen u svijetu sporta i bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će utjecati na izvođenje kornera koji se sada s pravom može nazvati 'karlovačko korner'.  Već su počela nagađanja tko će donijeti prvu rundu za navijače i kao favoriti se spominju Davor Kanjuh ili Kristijan Grbeša, a na što je Doug Reed, kao pravi Englez kada je pivo u pitanju, kratko rekao: "I can do it!"