Futsal Dinamo svladao je Uspinjača-Gimku u trileru nad trilerima, te je izborio polufinale Prvenstva Hrvatske u kojem će snage odmjeriti s aktualnim prvakom, makarskim Novim Vremenom Apfel. Zadatak pred vama je težak – koji vas je Plavi najviše impresionirao u velikoj pobjedi?

Davor Kanjuh mogao je ne napraviti baš ništa u svojoj karijeri i s "ona dva" šuta u posljednje 3 minute već bi ušao u Dinamovu legendu. Ali Mali princ je bio puno više od tih emotivnih golova – vođa u oba smjera, čovjek koji daje ritam našoj igri i koji jednostavno igra na sasvim drugoj razini čitave sezone.

Kristian Čekol je uz Dadu jedini igrač koji se u sve tri playoff utakmice našao u izboru za igrača kola, što dovoljno govori o tome u kakvoj je formi najbolji izdanak naše Škole u povijesti. Golom za 2:2 vratio je psihološki momentum u ravnotežu što je bio jedan od ključnih trenutaka, a ponovno je bio naš najopasniji i najaktivniji igrač.

Vito Gagulić svima je pokazao način. Dok smo uporno pokušavali "probiti" suparničkog golmana, Vito se znalački okrenuo oko čuvara i kirurški precizno poentirao u suprotni kut. U nekoliko navrata pročitao je suparničke namjere i poveo naše kontranapade, a kroz čitav drugi dio sezone se konstantno diže u formi, i baš ćemo ga takvog trebati protiv Makarske.

Utakmica protiv Novog Vremena na rasporedu je već sutra, stoga imate ograničeno vrijeme za razmišljanje – pomozite nam odabrati Karlovačko igrača kola!