Kiko Dragaš Selaković je jedno od novih lica u svlačionici. Ovaj osamnaestogodišnjak stiže iz naše Škole futsala u kojoj je s juniorima upisao sjajne partije i rezultate. Uoči domaćeg dvoboja sa Squareom na kojem ćemo konačno imati gledatelje koji nas iščekuje u petak u Dvojci od 20 sati, odlučili smo ga predstaviti navijačima.

Seniori su me sjajno prihvatili. Vjerujem i u veliki rezultat s juniorima

Za početak, kako si se snašao u seniorskoj ekipi, kako stariji igrači reagiraju na mlade snage?

“Super sam se uklopio. Stariji igrači jako dobro prihvaćaju nove, mlade igrače i velika su nam podrška. Puno toga možemo naučit trenirajući s njima i presretan sam što s njima dijelim svlačionicu. Ovo je cilj svih nas koji smo počeli igrati u Dinamu, zaigrati u prvoj ekipi. Htio bih se zahvaliti treneru Jukiću na povjerenju i prilici.”

Što navijači mogu očekivati od ovog “novog” Dinama?

“Svi znamo koliko je Dinamov dres “težak”. To je klub s visokim očekivanjima i tako razmišlja baš svaki član ove momčadi, toga su svi svjesni. Cilj je odraditi što bolju sezonu. Naravno da ćemo se probat potući za naslov, to nam je dužnost”

Kiko Dragaš je bio bitan dio juniorske momčadi koja je osvojila HMNL Zapad prošle sezone. Navijači se pitaju što mogu očekivati od te momčadi, od kojih su neki preselili u seniore i igrat će paralelno za obje ekipe.

“Od nas u juniorskom kadru očekujem jako dobru sezonu. Vjerujem u ovu skupinu igrača, imamo kvalitetu i glad. Dokaz tome je da je to prepoznala i seniorska momčad i odlučila ih kaliti. Želimo se plasirati na državnu završnicu kroz ligaški dio natjecanja i onda tamo otići što dalje. Još uvijek čekamo najveće rezultate.”, kaže Dragaš.

Kiko Dragaš intervju

Slika juniora 19./20. u intervjuu s Kikom Dragašem.

Pozivam navijače u Dvojku. I mi smo jedva čekali ovu utakmicu

Koji su tvoji osobni ciljevi za ovu sezonu?

“Prvi cilj mi je debitirati za prvu momčad i ispuniti dio svojih želja. Nakon toga se želim nametnuti i skupiti što više minuta i razviti se kao igrač, osjetiti jaku konkurenciju 1. HMNL. Vjerujem da će mi to puno značiti. Naravno, želim pomoći ekipi u lovu na što bolji plasman, ali želim i veliki rezultat s juniorrskom ekipom.”

Imaš li za kraj nešto za poručiti navijačima?

 “Jako puno nam znači njihova podrška. Presretni smo zbog toga što ima gledatelja u dvorani, ovu utakmicu smo i mi jako dugo čekali. Puno je lakše igrati uz njih jer naprave nevjerojatnu atmosferu i to je onda pravi domaći teren na kojem imamo prednost pred suparnikom. Pozivam ih da nas dođu podržati uživo i pomognu nam srušiti Square!”

Još jednom podsjećamo navijače na reaktivaciju akcija našeg sponzora Ožujskog piva u kojoj vaučere za naručene Žuje možete zamijeniti za posebnu majicu napravljenu za Klub. Također, naš sponzor daje rundu svim navijačima koji imaju sačuvanu virtualnu kartu s utakmice Universitasa kada smo zabili gol s naše polovice. Konačno, svaki navijač uz predočenje godišnje ulaznice može na šanku uzeti hladnu Žuju ili Prosport.

Dinamo – to si ti!