Posljednja dva Dinamova online turnira zbog uskršnjih blagdana, ali i povećanog kapaciteta (ukupno 70 igrača) produžena su na deset dana.

Na kraju smo dobili dva nova pobjednika, Borna Batisweiler je osvojio Standardni turnir (48 igrača), a Lovro Kuželj Ultimate turnir (32 igrača).

Krenimo sa Standardnim turnirom, prvi puta na njemu je sudjelovalo čak 48 igrača koji su bili raspoređeni u 16 skupina po tri igrača. Nakon grupne faze natjecanja dobili smo 32 igrača koji su krenuli s nokaut sistemom natjecanja.

Napomenimo kako su od Dinamovih igrača u drugu fazu natjecanja prošli Tomislav Špiljar, Andrija Vrcan, Filip Novak i Ajdin Ridžal, a najdalje je stigao Novak koji je osvojio treće mjesto. Novak je bio impresivan u grupnoj fazi koju je zaključio s gol-razlikom 20:5, a do polufinala je stigao do čak 45 pogodaka u pet utakmica (9 po susretu), no, kasniji osvajač Batisweiler, koji je cijeli turnir odigrao na najvišoj razini (u šesnaestini finala izbacio je Ridžala) nadvisio je Novaka sa 6:1 i na kraju zasluženo osvojio titulu, pobijedivši Marka Golubića u finalu s minimalnih 1:0.

Već u ranoj fazi finala, Batisweiler je s Brunom Petkovićem uzdrmao gredu, da bi Golubić u 5. minuti s Dinom Perićem srušio Mislava Oršića za izravni crveni karton i penal za Batisweilera. No, Golubić je s Livakovićem pročitao udarac Petkovića te je na virtualnom semaforu ostalo 0:0. Batisweiler je nastavio pritiskati, a Petković promašivati, no i Golubić je, unatoč igri s igračem manje, imao svoje šanse preko svojeg Oršića i Nikole Mora. Ipak, u posljednjoj minuti prvog dijela, Batisweiler je zabio jedini pogodak na utakmici, Petković je iz sedmog pokušaja uspio pogoditi Livakovićevu mrežu i donijeti svojem igraču titulu.

Osvajač prošlog standardnog turnira Andrija Vrcan je također igrao odlično, no na kraju je zapeo u četvrtfinalu izgubivši od na kraju četvrtog Ivana Zloića.

Na Ultimate turniru, koji se igra s Ultimate team ekipama, sudjelovalo je 32 igrača i odmah se krenulo od šesnaestine finala. Najuspješniji je na kraju bio Lovro Kuželj koji je s minimalnih 1:0 bio bolji od Domagoja Zovkića, osvajača prošlog turnira.

Tako smo, nakon sedam odigranih turnira došli do sedam različitih osvajača u dvije kategorije. Idući tjedan ćemo se malo odmoriti, a onda krećemo s novim i, nadamo se, još zanimljivijim formatom natjecanja.

Osvajači

Standardni turnir:

Ivijan Svržnjak (Prvi turnir)
Marko Matančić (Drugi turnir)
Andrija Vrcan (Treći turnir)
Borna Batisweiler (Četvrti turnir)

Ultimate turnir:

Bruno Svetina (Prvi turnir)
Domagoj Zovkić (Drugi turnir)
Lovro Kuželj (Treći turnir)