Ove godine po prvi puta MNK Futsal Dinamo odlučio je organizirati ljetni futsal kamp za djecu rođenu u razdoblju od 1996. do 2002. godine. Kamp će voditi treneri Futsal Dinamove škole, a održavat će se u Istri. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se prijave na dolje navedene kontakte.

Položaj – kamp se održava na najzapadnijem dijelu istarskog poluotoka, nedaleko naselja Savudrija. Udaljen je samo 10 kilometara od hrvatsko-slovenske granice s jedne strane i 8 kilometara od grada Umaga s druge strane. Sam kamp obuhvaća površinu od 330.000 kvadratnih metara mediteranske park šume i travnatih terena s pripadajućom obalom te plažom dužine 1.800 metara. Mikro klima je mješavina alpske i sredozemne klime koja omogućuje idealne uvjete za trening i ljetne noći bez sparina.

Smještaj – polaznici kampa smješteni su u drvenim kućicama sa 6 do 8 kreveta, a u neposrednoj blizini su sanitarni čvor i novo uređeni restoran. U kampu se također nalazi i medicinsko osoblje te popratni sadržaji poput trgovine, mjenjačnice ili pošte. Polaznici su odvojeni od ostalih gostiju te koriste vanjske sportske terene 

Osoblje – za organizacija i provođenje kampa zaduženi su licencirani treneri s dugogodišnjim stažom u futsalu (Đulvat, Capar, Martić, Horlock i drugi) te voditelj škole futsala, kineziolog Juraj Čošić

Termini – 29.6.2015 – 6.7.2015 ili 6.7.2015 – 13.7.2015

Cijena je 2099 kuna, a moguće je platiti u ratama.

U cijenu je uključen smještaj, 7 punih pansiona, osiguranje, prijevoz (iz Zagreba i nazad), boravišna pristojba, treninzi i trening oprema (2 majice i hlačice). Polaznici nemaju dodatnih troškova (osim za osobne potrebe).

Ako je dijete neplivač moguće je organizirati školu plivanja.

Rok prijave na kamp je do 20.4.2015. godine, nakon tog roka moguće su prijave, ako nam smještajni kapaciteti to dozvoljavaju.

Kontakti:

    mail: [email protected] 
    mob: 0915414612
    web: www.futsal-dinamo.hr